TRO BUY ZONE - PROGRAM FIX

post your indicators here

Moderator: moderators

gmoney
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 11
Joined: Fri May 26, 2006 12:56 pm
Reputation: 0
Location: Scottsdale, AZ
Gender: Male

Postby gmoney » Tue Dec 04, 2007 5:57 pm

Sir Sedgwicke - you can try this: insert some text on your chart, right-click on it and hit "format..", change the font size and most importantly click the "Set as default" box. Then turn the indicator off and back on and you should have the text the new size.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
Sir Sedgwicke
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jun 21, 2006 12:08 pm
Reputation: 0
Location: Scottsdale, AZ
Gender: Male

Postby Sir Sedgwicke » Tue Dec 04, 2007 10:41 pm

gmoney-

Who would have thought that would work? I checked the TS forum and it seems to be common knowledge that you can't control font size in EL code, so there is a suggestion posted to do that.

Thanks for the suggestion, now I can see what I'm doing.

BTW- if anyone else is trading ER2, if you set the iOpen (in the Input field) to Open instead of DailyOpen, it will make a difference where the BuyZone paints on your screen

zeller4
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 152
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:16 pm
Reputation: 0
Location: Geneva, FL
Gender: None specified

Postby zeller4 » Wed Dec 05, 2007 2:47 am

Sir Sedgwicke - I don't have TS but I do trade ER2, what are the iOpen and DailyOpen times?

User avatar
Sir Sedgwicke
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jun 21, 2006 12:08 pm
Reputation: 0
Location: Scottsdale, AZ
Gender: Male

Postby Sir Sedgwicke » Wed Dec 05, 2007 3:54 am

zeller4-

Since I'm in Arizona (same as TRO), ER2 officially starts trading at 7:30a, which is 9:30a EST. However, in the iOpen field in the input box, I just enter "open" and the BuyZone takes it from there. I don't actually enter a numerical value, i.e. 0730. Guess you'll have to try it with whatever software you're using and see how it works. Good luck.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11418
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Dec 14, 2007 5:59 pm

ELD attached.
Attachments
TRO_BUYZONE_TIME.ELD
(15.02 KiB) Downloaded 121 times
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
Sir Sedgwicke
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jun 21, 2006 12:08 pm
Reputation: 0
Location: Scottsdale, AZ
Gender: Male

Postby Sir Sedgwicke » Fri Dec 14, 2007 7:59 pm

Avery,

I'm using your TRO_BuyZoneTime indicator and the text does not align right when using a tick chart. The Start Time is set to 7:30a (for here in AZ) and it is a 600 tick chart. If I switch to a time based chart the text will align correctly.

Just thought I would mention it. Any ideas?


User avatar
Sir Sedgwicke
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jun 21, 2006 12:08 pm
Reputation: 0
Location: Scottsdale, AZ
Gender: Male

Postby Sir Sedgwicke » Fri Dec 14, 2007 8:13 pm

Avery,

Let me restate the problem. What is occurring in the above image is the TRO_BuyZone and when I try to use the TRO_BuyZoneTime, it does not appear at all. In the BuyZone, the iOpen is set to open and the BuyZoneTime won't appear with any time as an input, but both work correctly when switched to a time chart.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11418
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Dec 14, 2007 11:21 pm

I have no idea about tick charts....
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

bheubach
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 9
Joined: Mon Oct 29, 2007 7:36 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

showing buyzone history

Postby bheubach » Mon Jan 14, 2008 12:22 am

Hi Avery,
I'am using Tradstation 8.3 and want to show the buyzones for previous days, however it only plots for the next opening. This would expidite determining the correct settings for the YM that I like to trade.

Can you please tell me how to change this to show on previous days?

Also, can this be used on tick charts?

Thanks very much for creating this but I must tell that although the strategy is simple, the many posts on this are very hard to follow. Do you recommend using the tro_dynamic_fibs_SR program with it?
Thank you very much for taking the time to answer my beginners questions.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11418
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Jan 14, 2008 4:13 am

You would have to use TRO BUYZONE P to plot on previous days.

I don't know about tick charts or futures..

If you are using the Buy Zone, do not use anything else. It will just confuse you.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”