TheRumpledOne Donational Indicators

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Sep 10, 2010 5:35 pm

Why? Probably because the indicator has not been installed properly and the old objects are on the chart.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Re: MP-YTD

Postby TheRumpledOne » Fri Sep 10, 2010 5:37 pm

LittleKnown wrote:Hello TRO, hope you're well.
Quick question, why doesn't my MP-YTD look like the one in the pdf, the indicator in the download is TRO-YTD-FIBS but the template is tro2010_mp_ytd, any help would be appreciated.

Cheers

LK




TRO_YTD_FIBS is a FREE INDICATOR.

TRO_MP_YTD is a DONATIONAL INDICATOR.

They are NOT the same indicator.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
The_Snowman
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 82
Joined: Sun Oct 12, 2008 8:49 am
Reputation: 0
Location: In the desert
Gender: Male

Postby The_Snowman » Fri Sep 10, 2010 6:16 pm

TheRumpledOne wrote:Why? Probably because the indicator has not been installed properly and the old objects are on the chart.


Not true, chart was fresh, only opened it to apply the 1 template in question.

Also, I followed up again, after closing Metatrader, new chart, apply template, same result, tried many crosses, seems like it is stuck on EURJPY

Thanks for reply

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Sep 10, 2010 7:51 pm

YOU HAVE TO INSTALL THE INDICATOR. That is not the same as loading the template.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
The_Snowman
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 82
Joined: Sun Oct 12, 2008 8:49 am
Reputation: 0
Location: In the desert
Gender: Male

Postby The_Snowman » Fri Sep 10, 2010 8:36 pm

Pardon me, excuse my ignorance, I was only trying to help the other guy out; anyway, I have do not seem to have the indicator named TRO_MP_YTD, only the template TRO2010_MP_YTD, I will check again tomorrow

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

LittleKnown
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 31
Joined: Sat Jun 19, 2010 10:22 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Thanks

Postby LittleKnown » Fri Sep 10, 2010 9:26 pm

Cheers snowman but that wouldn't work don't think templates will work without an indicator, got it sorted now, quick reply from TRO, 5* service 8)

User avatar
bettlebox
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 733
Joined: Thu Mar 11, 2010 12:06 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby bettlebox » Thu Nov 11, 2010 7:47 am

Hi TRO

how can i get 2008 donational indicators?

these lot
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?p=14930#14930

Warm regards
BB
There are two forces acting upon us: Suffering pushes us forward from behind and pleasures entice us and pull us forward.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Nov 11, 2010 8:32 pm

CLICK BELOW TO DONATE

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=4030108

Specify 2008 indicators.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
rob_deniro
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 32
Joined: Tue Apr 13, 2010 5:44 pm
Reputation: 0
Location: UK
Real name: matt
Gender: Male

Postby rob_deniro » Mon Nov 15, 2010 4:18 pm

Hi Tro :)

I have a question, but I maybe being thick...

With the TRO2010_DASHBOARD_ATR_ZONE using TRO_ATR_LINES - in your pdf the lines are showing as W1 timeframe and ATR 2 & 13

but my lines are showing the D1 timeframe (even on weekly chart) and ATR 3 & 5 even though the settings specify 2 & 14... have played with the settings but cant get it to register W1...

am I doing something wrong? Many thanks!

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Nov 15, 2010 8:36 pm

myPeriod input needs to be 10080 for weekly.

Are you using the template I provided?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”