TheRumpledOne Donational Indicators

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

nnorvell1
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 5
Joined: Tue Sep 09, 2008 7:33 am
Reputation: 0
Location: Tucson
Gender: None specified
Contact:

Postby nnorvell1 » Tue Sep 09, 2008 12:51 pm

Thank you for the template.

How do I get it to update? All the info is staying the same no matter what timeframe or currency.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Sep 10, 2008 1:19 am

Did you load the indicators?

Are you online?

Did you check the MT4 connection to make sure you're connected?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Re: problem inserting indicators

Postby TheRumpledOne » Wed Sep 10, 2008 1:22 am

craigaudio wrote:
TheRumpledOne wrote:
craigaudio wrote:Hi Avery,

Im having a problem adding the indicators on MT4. Ive put them in the correct folder and when i go to insert them to a chart they appear as option but they are greyed out and unable to select them to put on the chart.

Some of them are greyed out, some of them can be inserted fine

Can you advise please?

Cheers Craig

update: fixed the problem now thanks





Please post the solution so others may benefit.

Thanks.




Hi,

Basically i cant insert them using the charts toolbar.

i have had to click open the navigator window (view > navigator)

then find the indicator from the custom indicator listed > right click and add to chart.

Cheers
Craig




I think there's an upper limit for the number of indicators you can have.

I never use the toolbar for inserting indicators or templates... I guess I have too many.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

nnorvell1
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 5
Joined: Tue Sep 09, 2008 7:33 am
Reputation: 0
Location: Tucson
Gender: None specified
Contact:

Postby nnorvell1 » Wed Sep 10, 2008 9:42 am

I extracted the zip and didn't load the indicators into the indicators folder. All better. Template works fine now.

skeeter
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 20
Joined: Tue Jul 31, 2007 11:57 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby skeeter » Fri Sep 12, 2008 12:01 am

TRO said:
"I think there's an upper limit for the number of indicators you can have.

I never use the toolbar for inserting indicators or templates... I guess I have too many. "

So my question is, if you don't use the toolbar, how do you insert the indicators? Don't I have to load them into the indicators fold when I download them?

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

nnorvell1
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 5
Joined: Tue Sep 09, 2008 7:33 am
Reputation: 0
Location: Tucson
Gender: None specified
Contact:

Postby nnorvell1 » Fri Sep 12, 2008 7:45 am

Got a few questions and I figured I'd just ask them here so maybe they'll help someone else.

1) On the TRO_Multi_Meter_Pivot, what do the blue and purple colors signify? Above/below pivot is color x?
Have you found a specific pivot timeframe (M15, H1) that seems to signal best when scalping?

2) On the TRO_NB_SR_HiLo_Guage, what do the 1,2,3's signify? And the red/blue/orange? Is it only based off of the H1 chart?

3) The _TRO_Above_Below, does it refer to being above/below todays open price or the weekly or daily pivot? Something else? It says H1 on every timeframe, does it use the last 450 bars from the H1 chart?

4) On the TRO_SR_RR, how are the RISK and REWARD fields calculated? Is the FIB level plotted only from the support line?
What do you think about having a "H1 Bias UP/DOWN WEAK/STRONG" with the PIPs listed, under the D1 Bias? I seem to put more emphasis on the H1 Bias than the D1 Bias.

Thank you.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Sep 12, 2008 3:55 pm

Got a few questions and I figured I'd just ask them here so maybe they'll help someone else.

1) On the TRO_Multi_Meter_Pivot, what do the blue and purple colors signify? Above/below pivot is color x?

Aqua is above, Magenta is below.

Have you found a specific pivot timeframe (M15, H1) that seems to signal best when scalping?

NO.


2) On the TRO_NB_SR_HiLo_Guage, what do the 1,2,3's signify?

That's the count of how many times that price has been a HIGH or LOW over the last X bars.

And the red/blue/orange?

Red(resistance) are the prices above the current price which is Orange.

Blue(support) are the prices below the current price


Is it only based off of the H1 chart?

NO. You can chart the chart period. It's an input.

3) The _TRO_Above_Below, does it refer to being above/below todays open price or the weekly or daily pivot?

Something else?

Yes, the current price.


It says H1 on every timeframe, does it use the last 450 bars from the H1 chart?

The timeframe is an input that you can change.

Default is H1 and 480 bars.


4) On the TRO_SR_RR, how are the RISK and REWARD fields calculated?

Risk is the distance between support and the go Long line.

Reward is the distance between the go Long line and resistance.


Is the FIB level plotted only from the support line?

Yes. I always set support as 0% and resistance as 100% I don't care what the books say.


What do you think about having a "H1 Bias UP/DOWN WEAK/STRONG" with the PIPs listed, under the D1 Bias? I seem to put more emphasis on the H1 Bias than the D1 Bias.

You can change the Bias to H1, it's an input.


Thank you.

You're welcome.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

4x4live
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 2
Joined: Mon Sep 08, 2008 3:01 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

sr-rr charts

Postby 4x4live » Fri Sep 12, 2008 5:03 pm

Thanks for sharing your work!. I very much appreciate it .

here my ?
I have the 3 templates sr_rr_3lzz_shi, sr_rr_post and sr_rr_trade, what is the different?
I think the sr_rr_trade will be for trading

and please can I have the list of indicators for each template, because I overload mt4 by all indicator I receive from You, so I have to know which I must load.

the tf is for all m5?

please, can I have a tradeplan where I entry and exit , sl and tp, may some charts attach as sample where is a entry and so on
thanks a lot for the work
I attach here my charts
Attachments
sr_rr_trade.gif
sr_rr_trade.gif (30.45 KiB) Viewed 2789 times
sr_rr_post.gif
sr_rr_post.gif (25.03 KiB) Viewed 2789 times
sr_rr_3lzz_shi.gif
sr_rr_3lzz_shi.gif (24.16 KiB) Viewed 2789 times

skeeter
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 20
Joined: Tue Jul 31, 2007 11:57 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby skeeter » Fri Sep 12, 2008 11:20 pm

What does the TRO HEATMAP INT show? How do we use it to help trade?

Shane
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 30
Joined: Thu Aug 07, 2008 2:45 pm
Reputation: 0
Location: mission Beach, Queensland
Gender: Male

Postby Shane » Sat Sep 13, 2008 12:31 am

Wow, thanks so much TRO,

Very nice bundle of goodies you have there. I can feel a bad case of OCPD beginning to flare up. :shock:

*Did you know - Human trials have found that an overdose of ICE (Intense Code Exposure) is one of the major causes of OCPD.*

One question,

I see that you use MBTrading(EFX) as your broker, but which company's version of MetaTrader do you use for your charting?

The Alpari version I have has intermittent periods of server disconnections and it sometimes appears to lag a bit with the new tick updates. So I am looking for a better one to try.

Thanks again :)

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”