TRO HTMBL

post your indicators here

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

TRO HTMBL

Postby TheRumpledOne » Sun Feb 11, 2007 7:26 pm

TRO HTMBL BO

Image




TRO HTMBL BO indicates when the price crosses the high, top, middle, bottom or low of the previous candle ( how many bars back is an input ).

The S (sender) version is for radar.

The R (receiver) version is for the chart. There are 2 R versions. One automatically loads the values for the same interval as the chart. The other version allows the user to specify what interval to use.

NOTE: YOU MUST USE THE S VERSION IF YOU WANT TO USE ONE OF THE R VERSIONS.

NOTE: IF YOU SPECIFY AN INTERVAL IN THE R VERSION THEN THE S VERSION MUST BE LOADING THAT INTERVAL.

ELD and WORKSPACE attached. Download and import the ELD FIRST, then download, open and save the workspace!!

P.S. You won't need any "squiggly" line indicators once you start using this.

TRO HTMBL BO works for stocks too!

Attachments
TRO_HTMBL.ELD
(29.65 KiB) Downloaded 239 times
FX_TRO_HTMBL.tsw
(64 KiB) Downloaded 234 times
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sun Feb 11, 2007 11:38 pm

TRO_HTMBL_S Fix & Modication update.

The FG and BG variables in the plot statement for plot 5 should be FG5 and BG5.

But I have made a few other changes....

ELD attached.
Attachments
TRO_HTMBL_S.ELD
(16 KiB) Downloaded 80 times
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Thx for posting HTMBLs

Postby Patch » Mon Feb 12, 2007 12:46 am

Avery the Best TRO

Thank you so much for posting the ELD and TSW for HTMBL. I stayed up late last night and the only thing I found was the four FX window TS chart FX_THMBL and thought I had found the chart and HTMBL was a typo. Wrong.

You made my day this morning when I found your post.

Thanks
Jeff in VA

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Feb 12, 2007 2:19 am

Actually THMBL IS a TYPO... I misnamed it! It should be HTMBL for High, Top, Middle, Bottom, Low... even though MIDDLE does NOT always occur between the Top and the Bottom!!!
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

jeffx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 30
Joined: Thu Aug 17, 2006 9:05 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jeffx » Mon Feb 12, 2007 9:06 pm

Thanks for posting this.

I get a bunch of "custom session" errors when I try to open your workspace, then none of the indicators show up. The indicators have all been imported and verified.

What's up with that?

Thanks,

jeffx

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Feb 13, 2007 3:13 am

I posted my sessions settings over in the $TRILLION thread.

Not sure why the indicators didn't load in the charts.

I am using TS 8.1. Are you on 8.2?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

jeffx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 30
Joined: Thu Aug 17, 2006 9:05 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jeffx » Tue Feb 13, 2007 5:51 am

No, I'm on 8.1 - build 3261. Only the HTMBL_S indicator plots.
No one else is having a problem with this?

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Feb 13, 2007 1:40 pm

Do you have the global variables dll/eld installed?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
eagles
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 28
Joined: Mon May 22, 2006 6:38 pm
Reputation: 0
Location: Plano, TX
Gender: Male

Postby eagles » Tue Feb 13, 2007 9:22 pm

TRO,
I am missing the GlobalVariable.dll (according to the error message).

Where do I find that dll?

Must have missed it somewhere along the way... :smt022

Yeah, I know :-({|=

Thanks,
Jack

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11416
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Feb 13, 2007 9:56 pm

Look at the bottom of the first post here:

https://www.tradestation.com/Discussion ... c_ID=40776
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”