TRO FX GRIDIRON

post your indicators here

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Feb 06, 2007 4:48 pm

TRO FOREX WORKSPACE ATTACHED

Hopefully, you have downloaded all of the indicators!!

I also attached a full size screenshot.
Attachments
TRO_Forex.tsw
(112 KiB) Downloaded 118 times
TRO_Forex.JPG
TRO_Forex.JPG (155.09 KiB) Viewed 680 times
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

Ali Son
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 179
Joined: Sun May 28, 2006 1:30 am
Reputation: 0
Location: Boston, MA
Gender: None specified

Postby Ali Son » Tue Feb 06, 2007 10:35 pm

TRO, if the GridIron is supposed to work such that if it's the buyer's 50 yard one is to estimate price will go to the seller's 50 yard line, for example, why not program that into the code.

I mean simply have the CURRENT target yardline highlighted (just live they do on TV with the 10 yardline --for the viewing public) and then have an ALERT (verbal..which would also appear in the Tradestation Message Center for easy monitoring) when that Target is crossed ("touchdown" or "field goal"...if you really want to go crazy "first down" when the first line is reached, but that might be too much for some).

It would be at some points akin to hearing the referee make the calls. Just an idea.

-Optionswings

nicknextmove
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 17
Joined: Wed Dec 06, 2006 4:01 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby nicknextmove » Tue Feb 06, 2007 10:58 pm

TRO, getting this error. Can you publish another motherlode?
Attachments
err.PNG
err.PNG (10.29 KiB) Viewed 649 times

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Feb 07, 2007 4:35 am

Ali Son wrote:TRO, if the GridIron is supposed to work such that if it's the buyer's 50 yard one is to estimate price will go to the seller's 50 yard line, for example, why not program that into the code.

I mean simply have the CURRENT target yardline highlighted (just live they do on TV with the 10 yardline --for the viewing public) and then have an ALERT (verbal..which would also appear in the Tradestation Message Center for easy monitoring) when that Target is crossed ("touchdown" or "field goal"...if you really want to go crazy "first down" when the first line is reached, but that might be too much for some).

It would be at some points akin to hearing the referee make the calls. Just an idea.

-Optionswings


Yes, alerts could be programmed.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

tradinghumble
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Wed Oct 04, 2006 2:50 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby tradinghumble » Wed Feb 14, 2007 5:25 am

TRO, does the TRO GRIDIRON works for eMinis as well? I'd like to have the Pivots calculated for the day session only for both intraday and tick charts.

Sorry if this is a dumb question but I'm new to this. Thanks for sharing all these great controls!!

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Feb 14, 2007 5:48 am

nicknextmove wrote:TRO, getting this error. Can you publish another motherlode?


You need to download those missing indicators!

They have been posted in WWW.KRESLIK.COM
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Wed Feb 14, 2007 2:27 pm

nicknextmove
I just saw your post from 2/5/07. This morning I had all my indicators etc deleted when I opened my TS workspace. Have you learned anything from here or TS as to why and what file the imported and verified indicators are stored in so we can back up said file?
Jeff in VA
ENOUGH being a Yalie for me Back to the Sea. "What i can lose, i can win" "YES YOU CAN" - dragon33 -"Pick one method and one pair and stick with them until you master it. "The choice is yours - success or failure." TRO

jeffx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 30
Joined: Thu Aug 17, 2006 9:05 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jeffx » Wed Feb 14, 2007 10:10 pm

flash, don't you use the TS backup and restore feature? That will automatically backup your indicators, so you can just run a restore if run into this problem again.

jeffx

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Thu Feb 15, 2007 2:10 am

Jeffx
Thanks for your post, I called TS Support this morning and learned about what the backup window is all about every time I shut down TS - LOL. I can't believe how much time I've spent today rebuilding and would have saved with a simple TS backup everytime I make changes. I will run the TS backup for the very first time tonight before I go to bed and with dreams about a Mexico beach.
Jeff in VA

svifx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 5
Joined: Tue Aug 07, 2007 5:37 pm
Reputation: 0
Gender: Male

GBPJPY roundtrip

Postby svifx » Thu Sep 13, 2007 10:41 pm

Hi all,

I was just experimenting a little around with all of TRO's indicators... to
see if I can compile them on multicharts... and just nearly fell of my chair...with this FX grid iron indicator not only it compiles out of the box but I put on today's chart of my favourite FX pair.... and wow it really looks like gazing trough a cristal ball ....

Buyers entered when buyers should and sellers entered where seller's should .... if I would have put it on my chart this morning I would be a rich man by now...

One picture is better than a thousand words ....regards

I was just wondering if session start time or right time settings are important with this indicator... because it might just be luck that it fits so well today's moves ? any clue ?
Attachments
GYFXGridIron.png
GYFXGridIron.png (69.16 KiB) Viewed 440 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”