TRO DOPC & TRO BUY ZONE

post your indicators here

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11430
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Dec 09, 2010 4:14 pm

What do you mean effect?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

vnguyen83
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 1
Joined: Sun Sep 25, 2011 5:51 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Questions about the buyzone indicator

Postby vnguyen83 » Wed Oct 12, 2011 9:46 pm

I just started an account with tradestation about a month ago. I 'm interested in trying your buyzone indicator. My question is whether this indicator version will work with the latest version of tradestation? I only trade stocks, will I still need to change the input for it to work correctly? Thanks in advance.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11430
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Oct 14, 2011 3:36 pm

The TradeStation indicators still work and you do not need to change the inputs.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”