TRO BUY ZONE - KEEP IT SIMPLE

post your indicators here

Moderator: moderators

User avatar
Robert2617
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 44
Joined: Sat Jan 06, 2007 5:50 pm
Reputation: 0
Location: Athens, GA
Gender: Male
Contact:

Postby Robert2617 » Fri Mar 16, 2007 4:14 pm

rrobin wrote:Have you tried removing the buy zone from the chart,

then put the Buy Zone indicator back in the chart.

This works for me sometimes.

HTH

Many times. :(

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

jstockman
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 142
Joined: Fri Jun 09, 2006 2:43 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Buy Zone Stats

Postby jstockman » Sat Mar 17, 2007 7:06 pm

TRO,

I would like to use the excel management matrix you gave us. What are the win % of the buy zone strategy.

Regards,

Jimmyj

User avatar
Robert2617
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 44
Joined: Sat Jan 06, 2007 5:50 pm
Reputation: 0
Location: Athens, GA
Gender: Male
Contact:

Postby Robert2617 » Sun Mar 18, 2007 10:09 pm

I would like to get this "no lines" thing cleared up. TRO or anybody have any ideas as to why the lines wont show on the chart? Is there some setting I need to have on or off?

User avatar
jtrade
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 38
Joined: Thu May 18, 2006 3:14 pm
Reputation: 0
Location: Amsterdam
Gender: Male

Dummy's Guide to TRO Buy Zone question

Postby jtrade » Wed Mar 21, 2007 3:02 pm

You go LONG when there's a green candle between the blue lines and go short when there's a red candle between the red lines.


Hi, TRO, greetings fron Amsterdam & thanks for the code !

Does "When there's a green candle between the lines" mean "When a green candle closes within the lines" (because it might be green but change to red by the time it closes) ?

J.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Mar 22, 2007 5:55 am

Yes, it might change colors.. that is a part of trading and that is why I will exit with tiny profits and wait for another chance.

Sometimes you make $100s, sometimes you make $20s but it all adds up!
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
jtrade
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 38
Joined: Thu May 18, 2006 3:14 pm
Reputation: 0
Location: Amsterdam
Gender: Male

Postby jtrade » Thu Mar 22, 2007 1:40 pm

Robert2617 wrote:I would like to get this "no lines" thing cleared up. TRO or anybody have any ideas as to why the lines wont show on the chart? Is there some setting I need to have on or off?


Robert - when I imported TRO's indicator and workspace, my chart plotted without the horizontal lines as you describe. When I set the custom session, they appeard : TS deletes custom sessions on import unless they are already setup on your computer. Did you set up the custom session ?

HTH.

J.

User avatar
Robert2617
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 44
Joined: Sat Jan 06, 2007 5:50 pm
Reputation: 0
Location: Athens, GA
Gender: Male
Contact:

Postby Robert2617 » Thu Mar 22, 2007 6:39 pm

jtrade wrote:
Robert2617 wrote:I would like to get this "no lines" thing cleared up. TRO or anybody have any ideas as to why the lines wont show on the chart? Is there some setting I need to have on or off?


Robert - when I imported TRO's indicator and workspace, my chart plotted without the horizontal lines as you describe. When I set the custom session, they appeard : TS deletes custom sessions on import unless they are already setup on your computer. Did you set up the custom session ?

HTH.

J.

Thank you for your post. I did get the deleted session message that you speak of but when I go to Format/Symbol (see attached screenshot), it looks as if it is still there. I also tried to setup a new custom session with the same name and that wouldn't work either. I've tried on two different machines to get this to work. Also, I am confused as to why I would need a custom session if I'm only trading stocks 9:30-400?
Attachments
session.gif
session.gif (70.14 KiB) Viewed 1805 times

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Mar 22, 2007 10:41 pm

You can change the chart to any session you want.

Then change the inputs to whatever start time you want.

Also, change the buyzone inputs to match the instrument you are trading.

I use .10, .20, .20 for stocks and .0003 and .0004 for EURUSD, USDCHF, GBPUSD, and .30 and .40 for USDJPY. For futures, you have to figure it out yourself.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Mar 26, 2007 7:02 am

SOONER OR LATER THEY ARE GOING TO OUTLAW THIS...

Image

In the meantime, it is PILLAGE AND PLUNDER!

AARRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
jtrade
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 38
Joined: Thu May 18, 2006 3:14 pm
Reputation: 0
Location: Amsterdam
Gender: Male

Dummy's Guide to TRO Buy Zone question number 2

Postby jtrade » Mon Mar 26, 2007 8:31 am

TheRumpledOne wrote:SOONER OR LATER THEY ARE GOING TO OUTLAW THIS...
In the meantime, it is PILLAGE AND PLUNDER!

AARRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!


Very good, Cap'n TRO, but being rather slow I'm still not clear what you are doing...

On GBPUSD, for example, you're netting 3 pips up through the Buy Zone and 4 pips down through the Sell Zone, each time through - correct ?

If I'm right, pass the rum...

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”