TheRumpledOne Donational Indicators

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

gilcoms
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 16
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:57 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Thank you . Here is my Buy Zone Chart Now.

Postby gilcoms » Sat Mar 28, 2009 6:42 pm

Thank You very much. Here is what I have . The only questions is what is the bottom red line where I put 2 red arrows . No matter what timeframe or days back it is always scrunched up and or missing on my charts. I dont know what it is . It is some sort of trendline but I cant read the text .
Image[schild=14 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1].[/schild]

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

gilcoms
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 16
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:57 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby gilcoms » Sat Mar 28, 2009 6:43 pm

Sorry I used Tinyurl but did it wrong . Not so tiny !!!

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Mar 31, 2009 6:57 am

Your tinypic chart is just fine.

It looks like something did NOT get cleared on your chart.

What is the EXACT name of the indicator you used?
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

ryanv408
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Thu Mar 26, 2009 3:58 pm
Reputation: 0
Location: San Jose, CA
Gender: None specified

Postby ryanv408 » Tue Mar 31, 2009 9:53 am

Master TRO,
I'm having some problems with my Inside Bar Trade For Dummies...when I load up the template, everything is fine except for the M15 timeframe. On the EURUSD M15 the LT and SL are stuck at 0.0000 while the P/L is a fluctuating, but very high number. This happens to the EURUSD on the M15 regardless of which currency pair I lay the template on. All of the other pairs are functioning correctly. Please help me figure out what's going on.
Respect and kudos to you,
-Ryan


gilcoms
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 16
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:57 am
Reputation: 0
Gender: None specified

BUY ZONE RESET ????

Postby gilcoms » Tue Mar 31, 2009 5:34 pm

Hello TRO . Thank for all your help . I am using the Buy Zone indicator on the charts and it seems each day is not clearing ?

Image

On the SMAA_MTC_ TRADE radarscreen . What is the middle message mean ???

Thank for any help .

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Mar 31, 2009 9:33 pm

You are not using the right buyzone indicator to plot on the chart.

Middle message is how far price is from the previous midpoint.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Mar 31, 2009 9:35 pm

ryanv408 wrote:Master TRO,
I'm having some problems with my Inside Bar Trade For Dummies...when I load up the template, everything is fine except for the M15 timeframe. On the EURUSD M15 the LT and SL are stuck at 0.0000 while the P/L is a fluctuating, but very high number. This happens to the EURUSD on the M15 regardless of which currency pair I lay the template on. All of the other pairs are functioning correctly. Please help me figure out what's going on.
Respect and kudos to you,
-Ryan


Ryan:

Could be bad data from broker which will throw the indicator off.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Tue Mar 31, 2009 9:37 pm

Deleted

jasonckb
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 12
Joined: Tue Mar 31, 2009 3:32 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Dashboard 3 Lzz

Postby jasonckb » Tue Mar 31, 2009 11:17 pm

TRO Master,

Pls help for the setup of the 3 Lzz Dashboard version. I just can't make it run.

Thx
Attachments
3 lzz.gif
3 lzz.gif (20 KiB) Viewed 819 times

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Apr 03, 2009 12:06 pm

Jason:

Make sure you have the latest version.

It doesn't look like you do.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”