DONATIONAL INDICATORS

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

Beej
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 13
Joined: Thu Jun 18, 2009 12:07 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Beej » Sun Jun 28, 2009 9:42 pm

Tro,

Is there any chance of getting and x/y axis included as a user option in the TRO2009_Buyzone_BFD and TRO2009_SR_RR..

The information lies on top of each other and I'd like to look at the buyzone with the SR indicator in combination..

Cheers

Beej

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sun Jun 28, 2009 11:49 pm

I guess some people have nothing better to do.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

teongee
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2009 3:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby teongee » Wed Jul 01, 2009 3:06 am

TheRumpledOne wrote:
teongee wrote:Hi TRO,
It's me again. Had to use another pc to open or save those 2 files. I guessed it might be the anti-virus doing a good job in my nootebook.
Btw I used to load the indicators from the drop down menu - insert-indicators-custom. That was how I dl the dtb rev8 and the later update for the free indicators.
When I loaded the donational indicators, I could not insert some indicators that way as they were not hi-lited (but shaded) eg tro dynamic sr trail etc
However I have no problem inserting the indicators via tha navigator.
Is the dtb rev 8 an update to your donational indicators or the other way round.
TQ and best :smt017


Sounds like you have more indicators than your version of MT4 allows.

DTB and donationals don't have anything to do with each other.

teongee
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2009 3:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby teongee » Wed Jul 01, 2009 3:11 am

Hi TRO,
Deleted and cleaned up all custom indicators in my ibfx indicator folder.
Selected and added tro indicators which I deemed suffucient for to trade.
Everything looks good and functioning normally.
Bottom line - I am still making profits.
Many thanks

tradergirl
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Jul 06, 2009 2:13 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby tradergirl » Mon Jul 13, 2009 6:30 pm

Avery, thanks for sharing your work with us and help with all your indicators and showing examples with charts...those speak multitudes for me! I just sent you a little gift, as I really appreciate you! :D

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Jul 13, 2009 9:45 pm

You are welcome and thank you.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Fudo
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Tue Jul 14, 2009 3:10 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Thanks TRO

Postby Fudo » Tue Jul 14, 2009 3:29 pm

I wanted to let you know I really appreciate your work!

I am legally blind, so it is tough using a lot of indicators that people make.

Your indicators are great and very easy for me to use.

I know a lot people don't think about disabled people when they make stuff, but it's important... (to me at least!)

I still haven't been able to find a bollinger band indicator that has the middle area between the top and bottom band colored in. (like on most professional charts)

It is much easier for me to see this type. The little ant lines and EMA lines in general are hard to use.

Do you know of one for MT4 that's out there? I wanted to ask because you're the expert on MT4 indicators.

If there isn't one, is it difficult to modify a regular bollinger band indicator so the center area is a different color than the background?

Thanks.
Fudo

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Tue Jul 14, 2009 3:56 pm

Hi Fudo

Welcome to Kreslik. From your post, you are legally blind, and able to see lights and darks and perhaps more? If any one can change the color between the top and middle and middle and bottom BB it is TRO. I assume that changing the thickness of the three bands to the max doesn't do the job for you?

Just wondering, where do you live? Patch
ENOUGH being a Yalie for me Back to the Sea. "What i can lose, i can win" "YES YOU CAN" - dragon33 -"Pick one method and one pair and stick with them until you master it. "The choice is yours - success or failure." TRO

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Jul 14, 2009 9:54 pm

Fudo:

I posted the indicator on the home page. I hope it helps.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

dgbones
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 49
Joined: Mon Jun 12, 2006 7:32 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby dgbones » Wed Jul 15, 2009 2:46 am

Avery,

Thank you again for making the complicated simple and for your imense contribution to me personally. I am grateful and consider the access to be a privledge.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”