2009.06.17 DRAIN THE BANKS REV 8

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

User avatar
Shinobi-X
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 95
Joined: Mon May 18, 2009 2:38 am
Reputation: 0
Location: SOHO
Gender: Male

Postby Shinobi-X » Thu Jun 25, 2009 11:47 pm

Got it, TRO.

The next time they send me PMs I will give them your post above and answer the question on the board instead. When I thought about it, maybe some other people might want to ask the same questions PMed so instead of answering via PM why not answer it on board so other people also will have their Qs answered. We should all share the way TRO did, openly for all.

Good trading to all.
The gap between reality and dream is called action.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

fxfxfx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Tue Nov 25, 2008 7:34 pm
Reputation: 0
Location: Austria
Gender: Male

Ready

Postby fxfxfx » Mon Jun 29, 2009 8:16 am

Hi all,

Find attached the ThreeSemaphoreNotifier.

Please test it out and let me know if you find it useful or you have any improvements or questions.

Use it at your own risk !

Cheers

fxfxfx
Attachments
ThreeSemaphoreNotifier-v0002.mq4
(4.27 KiB) Downloaded 785 times

fxfxfx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Tue Nov 25, 2008 7:34 pm
Reputation: 0
Location: Austria
Gender: Male

Forgot to say

Postby fxfxfx » Mon Jun 29, 2009 11:09 am

Hi forgot to say:

Of course the EA does NOT work without the 3_LEVEL_ZZ_Semafor_TRO_MODIFIED_VERSION

;-)

It is not a must that it is attached to the chart - but the indicator must be in the experts/indicators folder...

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Jun 29, 2009 11:02 pm

Do you realize what a CPU sucker that is?

Better to modify the indicator than call it 6 times each tick!!
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

frang0nve
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 198
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:57 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Draining the BANKS???

Postby frang0nve » Tue Jun 30, 2009 5:01 am

Hi TRO,

I know DRAIN THE BANKS sounds nice,... but wouldn't be more accurate DRAIN LIKE THE BANKS?


LOL

Francisco

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
jacal1
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 70
Joined: Tue Jun 30, 2009 6:37 am
Reputation: 0
Gender: None specified

trying out DTB

Postby jacal1 » Tue Jun 30, 2009 6:46 am

first and foremost Im using MT4 demo version

I trade on oanda and use MT4 as my main indicator to enter market

Unfortunately something is wrong with my version as i do not have the semafor showing up and also trend indicator for timeframe dont seem to be changing

I have tried both v7 and v8 with no result cleaned install and still nothing please any suggestions and if i do need to sign with a new broker with MT4 who would you suggest.

ty

User avatar
jacal1
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 70
Joined: Tue Jun 30, 2009 6:37 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jacal1 » Tue Jun 30, 2009 7:02 am

OMG i just had to restart MT4 after loading template all fixed but i would still like suggestions to a new broker as I am finding OANDA restrictive
The fear of Jehovah is the beginning of knowledge, wisdom and discipline...Prov 1:7

fxfxfx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Tue Nov 25, 2008 7:34 pm
Reputation: 0
Location: Austria
Gender: Male

Postby fxfxfx » Tue Jun 30, 2009 9:21 am

TheRumpledOne wrote:Do you realize what a CPU sucker that is?

Better to modify the indicator than call it 6 times each tick!!


Hi TRO,

You are right - but I must say that I use the EA with a computer that has a 1GHz CPU and 256MB RAM - and it works flawlessly ;-)

I personally do not have the time/knowledge to re-write the Indicator (It is always easier (for me) to program something new than to re-engeneer something existing).

Maybe someone has experience/time to do this.
I would also be glad when the indicator sends notification e-mails, but at the moment I do not have time to do this - I programed the EA "on the scratch".

Everybody could use it or not use it ;-)

Cheers

fxfxfx

aussiefx
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 20
Joined: Tue Feb 20, 2007 4:05 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby aussiefx » Tue Jun 30, 2009 9:24 am

I know this is probably a dumb question but how / when / why are the "gold" figures generated by the Dynamic Fibs SR indicator and when are they used in DTB? I've searched the forum but that indicator show up so many times it will take me a week just to find the right thread :) Any help GREATLY appreciated.

victor21
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Mon Jun 22, 2009 4:29 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby victor21 » Tue Jun 30, 2009 1:12 pm

Hi ,

Thanks TRO for the indicators, very helpfull !!

I wonder how to use your system for the long/mid term, i tried to enter with the 3 sema, to another 3 sema, but alone that suicid !!, i used VSA (vsa rsx bars mostly), and COH,GWTF,keyREV history for the trigger... mostly keyrev...
Could you comment, advise me ?

And for CDRW the lozange (purple) indicate reverse, but the direction is never the same... how to read it ? and the warning (yellow cross) what the purpose to close the trade ?

For VSA , has i understand it, when professional trader want to make the market weak, we see up bar with in better volume climax high or with the last one volume force a force up, the we should wait for a fall of volume and maybe enter for a short trade ??

If you could comment/advice me.. thanks !!

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”