2009.06.17 DRAIN THE BANKS REV 8

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 12778
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 1331
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

2009.06.17 DRAIN THE BANKS REV 8

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 17, 2009 12:42 pm

2009.06.17 DRAIN THE BANKS REV 8

ZIP FILE LAST UPDATED 2009.07.07

Image

New additions include the BetterVolume 1.4_TRO_MODIFIED_VERSION, TRO_STOPPING_VOLUME and TRO_MM_STOPPING_VOLUME.

For those of you who where having problems with REVERSAL TRADES, these indicators should help you. When you see an "X" on top of or next to a semafor, that is an indication to look for a reversal trade. The TRO_MM_STOPPING_VOLUME shows the status of the TRO_STOPPING_VOLUME on all chart periods.

FREE MT4 version of DRAIN THE BANKS, including SOURCE CODE and TEMPLATE, attached.


PLEASE DO NOT POST MY CODE ON OTHER FORUMS. THIS MEANS YOU, ZIGANI, who posted my code on FOREX-TSD.
Attachments
tro_drain_the_banks_rev08.zip
(72.31 KiB) Downloaded 10001 times
Last edited by TheRumpledOne on Tue Jul 07, 2009 10:18 pm, edited 5 times in total.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 12778
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 1331
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 17, 2009 2:41 pm

TRO_STOPPING_VOLUME plots the "X"s.

Yes, you can use it on any chart.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

vladv
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 111
Joined: Sat Nov 11, 2006 3:38 pm
Reputation: 0
Location: Aiud
Real name: Vlad Vahnovanu
Gender: Male
Contact:

Postby vladv » Wed Jun 17, 2009 4:58 pm

Thanks a lot TRO for the new DTB system!

User avatar
forexbob
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 263
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:52 am
Reputation: 15
Location: Planet Earth
Gender: None specified

little problem with template

Postby forexbob » Wed Jun 17, 2009 7:05 pm

first THANKS,

the little things i would different i will resolve, but just out of the box, i have some info overlying on my chart.

will sort it out why, maybe my screen resolution (1980x1050) messed things up.

nevertheless i mention it here.

see attached

ps also miss the price info behind 'go long' and 'go short' ; but presumably that is that i maybe messed up an indi somewhere
Attachments
ScreenHunter_01 Jun. 17 20.57.jpg
ScreenHunter_01 Jun. 17 20.57.jpg (13.03 KiB) Viewed 43249 times
ScreenHunter_02 Jun. 17 20.58.jpg
ScreenHunter_02 Jun. 17 20.58.jpg (3.28 KiB) Viewed 43241 times

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 12778
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 1331
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 17, 2009 7:19 pm

forexbob

Are you using the new template?


It doesn't look like you are.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
forexbob
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 263
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:52 am
Reputation: 15
Location: Planet Earth
Gender: None specified

Postby forexbob » Wed Jun 17, 2009 9:02 pm

well it said v8 in the leftlower corner. but did a fresh copy ; deleted my ex4 files and cache and restarted (probably not totally awake anymore)

so resolved ; only the little quirks i know have to do with screen resolution

the magnified market price over the trigger prices
at the right the up and down indicator thru the text
of h1/d1 bias


solved these by moving the magnified & bartimer from200-->250
and text in right column set to fontsize 10
Attachments
ScreenHunter_03 Jun. 17 22.56.jpg
ScreenHunter_03 Jun. 17 22.56.jpg (155.55 KiB) Viewed 42795 times

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 12778
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 1331
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 17, 2009 9:22 pm

Something got confused along the lines.

You look at H1 to see if there is a semafor on the previous or current candle. If there is, then that pair is "in play".

You take the trades on the M15 chart.

If the indicator says "wait" then WAIT.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
forexbob
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 263
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:52 am
Reputation: 15
Location: Planet Earth
Gender: None specified

Postby forexbob » Wed Jun 17, 2009 10:06 pm

tro,
the overlying ones i had where probably the tro_mm_pad and TRO_mm_bo which are in the template of v8 ; but are now not loaded .... and also not the tro_stopping_volume which paints the X's

all this as i understand because of to many indicators in my mt4/expetrts/indicators folder
The highest Forex rebates: http://www.cashbackforex.info

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 12778
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 1331
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 17, 2009 10:37 pm

Yes, you could have too many indicators in your indicator folder.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
noone22
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 390
Joined: Tue Aug 05, 2008 4:50 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby noone22 » Thu Jun 18, 2009 12:01 am

TRO
Thanks a lot for next DTB release!

One dilemma: by adding more and more conditions
to the signals in the system trader
is making signals more clearer,
but less frequent.

From one point of view - we all need only best and clear signals.
But we also prefer to have many of them
(and I do know about one successfull trade per day -
but for small account size this is not enough).

Question: what is better - to have less frequent signal,
but more reliable one or vise versa?

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”