TRO Indicator conversion

NeoTicker indicators

Moderator: moderators

User avatar
watzdorf
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 76
Joined: Thu May 18, 2006 6:46 am
Reputation: 0
Location: Basel, Switzerland
Real name: Alex Watzdorf
Gender: Male

Postby watzdorf » Tue Oct 31, 2006 7:16 am

Thank you Luke !!!!! :)

alex

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

Luke
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 65
Joined: Sat Jul 01, 2006 1:46 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby Luke » Tue Oct 31, 2006 2:55 pm

YW. I'm finally learning how to trade with this indicator and like it very much so far. It is better to change it to: Edit->Update Scheme-> By Tick, so that the last bar is calculated properly. Otherwise the last bar won't be generated until it closes.

User avatar
watzdorf
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 76
Joined: Thu May 18, 2006 6:46 am
Reputation: 0
Location: Basel, Switzerland
Real name: Alex Watzdorf
Gender: Male

Postby watzdorf » Tue Oct 31, 2006 4:07 pm

I feel the same, Luke. It's a very powerful indicator. I think it would be interesting to add some automated buy and sell signals. Would it make sense and would it work with it?

Luke
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 65
Joined: Sat Jul 01, 2006 1:46 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby Luke » Tue Oct 31, 2006 5:22 pm

I got NeoTicker with the intention of implementing full trade automation. I've not yet done that and am very hesitant at this point. I want to get there but am proceeding with extreme caution. I'm going to try trading it discretionary more before I can say if some of it can be automated or not.

rosenskier
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 17
Joined: Tue Jun 20, 2006 6:56 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby rosenskier » Tue Oct 31, 2006 6:58 pm

btw tro, please remember to add sr3 to the october motherlode when you get a chance.
much appreciation,
jason

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
trader_hal
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 34
Joined: Sat Aug 19, 2006 11:03 am
Reputation: 0
Location: Los Angeles
Real name: Bharat Bhardwaj
Gender: Male
Contact:

SR Automation

Postby trader_hal » Thu Nov 02, 2006 2:57 pm

Ok,

NT is not easy to automate. If you havent already played around with it, I suggest you use caution.

I am attaching some code that I came up with to automate any SR2 signals, and they KINDA work.

It would be nice to see any ideas on how to automate signals... issues such as timeframes.. profit targets.. basic concensus?
Attachments
SR2midCrossSys.zip
(1.83 KiB) Downloaded 114 times

GadgetMan
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 8
Joined: Thu Oct 26, 2006 4:48 pm
Reputation: 0
Location: Essex UK
Gender: Male

Postby GadgetMan » Wed Nov 08, 2006 6:30 pm

Hi TRO and everyone on this thread... TRO: I'm still a Tradestation user and like rosenskier REALLY REALLY would be eternally grateful to get the SR3 eld for Tradestation posted onto this thread... (I looked as well on the motherlodes but like rosenskier said there is no SR3) - so many thanks for your amazing work TRO - without these indicators my lack of confidence in my decision making (for everything in life LOL) would have destroyed my trading a long time ago.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11396
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Nov 09, 2006 4:29 am

There is no SR3 for TradeStation.. it is called TRO_Scalp_HiLo.

I wrote SR3 for eSignal and when I went to write the TS version, I already had a SR3 from a long time ago that never worked properly.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

GadgetMan
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 8
Joined: Thu Oct 26, 2006 4:48 pm
Reputation: 0
Location: Essex UK
Gender: Male

Postby GadgetMan » Thu Nov 09, 2006 5:54 pm

MANY MANY thanks for this!!

:P

Anybody else using this (Tradestation or Esignal)..?

Any advice or pointers on using this properly would be most gratefully received...

jgear55
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 37
Joined: Sat Aug 26, 2006 3:45 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jgear55 » Fri Nov 10, 2006 12:22 am

the sr3 doesnt work good for esig?

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “NeoTicker indicators”