EFX Demo Platform

Moderator: moderators

stevenvdv2
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Apr 14, 2008 5:49 pm
Reputation: 0
Location: Antwerp
Gender: Male

EFX Demo Platform

Postby stevenvdv2 » Mon May 12, 2008 11:59 am

Hi Everyone,

I was wondering if the poor execution performance is also noticeable on the live EFX platform
I am currently testing a few strategies and have not yet enabled my live account.
The Demo platform is becoming unusable for scalp like trading.

Any feedback welcome,

Steven

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
RicG
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 274
Joined: Tue Jul 24, 2007 11:44 pm
Reputation: 0
Location: Nashville, TN
Gender: Male

EFX Demo Platform

Postby RicG » Mon May 12, 2008 10:44 pm

Hi Steven,

Their demo platform is very unstable. The hot keys only work part of the time and the platform gets you into trades that you don't even enter.
That's why I decided not to open an account with them

Customer service tells me that these types of issues only occur with the demo, but it seems to me that if you are trying to sell something you make the demo just as good as the real thing and it seems like it shouldn't be that difficult to do so.

It would be like test driving a new car that rattled, handled poorly, the AC didn't work........and the salesman tells you..........oh, those problems only occur with the demo. Just give us your money and we'll give you the REAL car. :)

I know some of the board members here like EFX Group, but I just don't feel like risking my money with them at this time.

Peace and good trading to all,
Ric

User avatar
RicG
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 274
Joined: Tue Jul 24, 2007 11:44 pm
Reputation: 0
Location: Nashville, TN
Gender: Male

EFX Demo Platform

Postby RicG » Mon May 12, 2008 10:47 pm

Hi Steven,

Their demo platform is very unstable. The hot keys only work part of the time and the platform gets you into trades that you don't even enter.
That's why I decided not to open an account with them

Customer service tells me that these types of issues only occur with the demo, but it seems to me that if you are trying to sell something you make the demo just as good as the real thing and it seems like it shouldn't be that difficult to do so.

It would be like test driving a new car that rattled, handled poorly, the AC didn't work........and the salesman tells you..........oh, those problems only occur with the demo. Just give us your money and we'll give you the REAL car. :)

I know some of the board members here like EFX Group, but I just don't feel like risking my money with them at this time.

Peace and good trading to all,
Ric

chris_phs
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Tue Oct 14, 2008 4:04 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby chris_phs » Sun Oct 26, 2008 5:32 am

Why don't they just offer an established platform with a huge following like MT4?? Am I missing something? Who wants to deal with the growing pains of a "proprietary" platform? I like the cost effectiveness of their fee structure, among other positives, but the platform is the deal breaker.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sun Oct 26, 2008 5:38 am

I have been using the Navigator for years.

No trading platform that I know of is perfect. They all have pros/cons.

Most people do NOT take the time to learn how to use the platform.

They are too lazy. They give up too quickly.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

leveragedopinion
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 10
Joined: Sat Nov 08, 2008 10:47 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby leveragedopinion » Sun Nov 09, 2008 12:50 am

TRO,

Are your indicators available for navigator?

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sun Nov 09, 2008 1:00 am

Navigator, at this time, doesn't support indicators.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “general platform discussion”