eSignal - TREND INDICATOR

eSignal indicators

Moderator: moderators

zeller4
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 152
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:16 pm
Reputation: 0
Location: Geneva, FL
Gender: None specified

Postby zeller4 » Thu Mar 01, 2007 2:19 am

Daytime_trader,
unless I misunderstood, you're trying to get the green, magenta, and red lines to show up. (in my previous post I thought you were writing about the other horizontal support/res. lines.

Kirk
Attachments
TRO_HHMPLL_X1b.png
TRO_HHMPLL_X1b.png (96.92 KiB) Viewed 546 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

Daytime_trader
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Sep 25, 2006 12:35 am
Reputation: 0
Gender: Male

Missing lines

Postby Daytime_trader » Thu Mar 01, 2007 6:23 am

Kirk,

You are correct, I cannot get the top, middle and bottom colored lines to show up (green, magenta, and red) for this indicator. It seems to be a problem with Globex futures, mostly the intraday Russel I am concerned with. End of day and intraday stock charts are fine, and some of the currency futures are fine on end of day charts only. As stated in my original post, the Russel intraday playback works properly. I am thinking there might be a input switch in Esignal that isn't turned on or something. Thanks for looking at this for me.

D

zeller4
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 152
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:16 pm
Reputation: 0
Location: Geneva, FL
Gender: None specified

Postby zeller4 » Thu Mar 01, 2007 11:33 am

Possibly under /file pulldown "preferences"
I don't have have "full price precision" checked (among others)

User avatar
Gert Frobe
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 177
Joined: Fri Jun 30, 2006 9:51 pm
Reputation: 0
Location: Arlington, Texas
Real name: ben arata
Gender: Male

Postby Gert Frobe » Fri Mar 02, 2007 2:52 am

hi zeller4, thanks for posting your chart and were would i find the TRO-FPSqueeze at.

thanks

airball
ben

Daytime_trader
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Sep 25, 2006 12:35 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby Daytime_trader » Fri Mar 02, 2007 4:26 am

Kirk,

I fiddled with some of the preferences from the drop down menu, and now the indicator is working. I don't know what fixed it, but all is good. Thanks.


hi zeller4, thanks for posting your chart and were would i find the TRO-FPSqueeze at.

thanks



The indicator is on esignal thread under "the Squeeze" and the EFS is posted on Monday February 19.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
RuGO
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 40
Joined: Sat Mar 10, 2007 8:32 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby RuGO » Sun Mar 11, 2007 7:12 pm

Avery,

I am a bit uncertain as to how the processing of wma takes place in the TRO_SM_TREND. In the wma command lines you have [glow=red]ema [/glow]listed (i.e. if( iAvgType1 == "[highlight=red]Weighted[/highlight]" ) { xAvgr2c1 = [highlight=red]ema[/highlight]( iLength1 , inv(iInterval2) ) } ;). Is there a part of the code that converts this to a wma, or is this just a late night session?

Many thanks and thank you for sharing! Awesome job... will be sure to make it to your next pirate gathering as I'm in Phoenix!

Russ

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Mon Mar 12, 2007 5:47 am

RuGO wrote:Avery,

I am a bit uncertain as to how the processing of wma takes place in the TRO_SM_TREND. In the wma command lines you have [glow=red]ema [/glow]listed (i.e. if( iAvgType1 == "[highlight=red]Weighted[/highlight]" ) { xAvgr2c1 = [highlight=red]ema[/highlight]( iLength1 , inv(iInterval2) ) } ;). Is there a part of the code that converts this to a wma, or is this just a late night session?

Many thanks and thank you for sharing! Awesome job... will be sure to make it to your next pirate gathering as I'm in Phoenix!

Russ


Looks like that's a typo/bug to me... I never use WMA so it's possible it didn't get tested. That's your job.. TEST MY CODE...LOL!

Next time, I code in eSignal, I'll have a look.

Thanks.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

zeller4
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 152
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:16 pm
Reputation: 0
Location: Geneva, FL
Gender: None specified

TRO DynamicFibsSR

Postby zeller4 » Wed Mar 14, 2007 2:29 am

I'm testing some text to go along with the Fibs levels. Not sure exactly how to do it without the reload... Also, trying to figure how to adjust the settings so I capture the bigger swing move from 21:30 (used the fib tool manually) - perfect retracement to the 50%! Any suggestions?

zeller4
Attachments
TRO_Dynamic_FibsSR with text.png
TRO dynamicFibsSR
TRO_Dynamic_FibsSR with text.png (115.88 KiB) Viewed 447 times

zeller4
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 152
Joined: Sat Jul 29, 2006 9:16 pm
Reputation: 0
Location: Geneva, FL
Gender: None specified

Postby zeller4 » Wed Mar 14, 2007 2:33 am

file attached (I added some lines between 238 and 251).

a) I don't know how to get it to work without reloading.

b) I'm trying to figure how to get the fib % figure to appear on the chart

any help would be greatly appreciated.

TIA

zeller
Attachments
TRO_DYNAMIC_FIBSSR with text.efs
(7.89 KiB) Downloaded 45 times

User avatar
RuGO
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 40
Joined: Sat Mar 10, 2007 8:32 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby RuGO » Wed Mar 14, 2007 1:21 pm

Zeller,

I've attached a script that was adapted from a version downloaded from eSignalCentral. It is a bit more simplistic in that it only requires you to double-click on the chart either at the high point or the low point and it will draw the lines. To recalculate, just double-click at a new high or low... to make the lines disappear, just double-click on the empty part of the chart between the price bars and the price pane.

The script was not 'doctored' too much as I don't need more than this, but when I have the time, I'll check the one you posted and see what I can do (that unless, Master Tro doesn't beat me to the punch).

Russ

zeller4 wrote:file attached (I added some lines between 238 and 251).

a) I don't know how to get it to work without reloading.

b) I'm trying to figure how to get the fib % figure to appear on the chart

any help would be greatly appreciated.

TIA

zeller
Attachments
fibo.efs
Fib retracement tool - just double click on the chart either before a low or high, and voila...
(10.04 KiB) Downloaded 55 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “eSignal indicators”