New CFTC Rules

If you don't know where to start, start here! Don't be afraid to ask questions.

Moderator: moderators

User avatar
tmanbone
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 723
Joined: Sun Nov 15, 2009 3:52 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby tmanbone » Wed Oct 06, 2010 10:17 pm

Could be worth a look.

http://www.forexpeacearmy.com/
"The simplicity of the markets is it's greatest disguise"

T

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
newark18
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 515
Joined: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
Reputation: 0
Real name: James
Gender: Male

Postby newark18 » Wed Oct 06, 2010 10:45 pm

Well, GoMarkets is out of the question. They are not accepting US customers.

Bredin, can you elaborate of your fix to allow MT4 on Dukascopy? I'll buy you beer.
Failure is an opportunity to learn.

User avatar
bredin
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Mon Feb 16, 2009 10:41 pm
Reputation: 0
Gender: None specified
Contact:

Postby bredin » Wed Oct 06, 2010 11:44 pm

All I did was go to dukas and see that they have MT4.

Weird about GoMarkets, they told another american friend of mine that there would be no problem....

G.
Welcome to the era of "Guns and Maskies" Trading!
The previous message contains discretion. Viewer nudity is advised.
Insanity Industries Indicators Here
Insanity Industries on YouTube!

User avatar
newark18
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 515
Joined: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
Reputation: 0
Real name: James
Gender: Male

Postby newark18 » Thu Oct 07, 2010 12:18 am

Dukas - shows MT4 but not offered currently.

GoMarkets - decided against US customers in the past day or two

Back to the drawing board...
Failure is an opportunity to learn.

User avatar
pablo101
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 841
Joined: Tue Jun 30, 2009 3:10 pm
Reputation: 0
Real name: Pete
Gender: None specified

Postby pablo101 » Thu Oct 07, 2010 1:30 am

Have you tried the jforex MT4 bridge with dukas? It does work but I thought it was a bit buggy when I tried it, maybe someone here has more experience with that setup but that can be an alternative to your search.

I know this is not part of the discussion and it may even be useless info I'm putting out but I've been playing with this:

http://profstation.com/

The trading platform is impressively customizable, it works with a lot of overseas brokers. It caught my eye because you can use MT4 indicators within it's very own native programming language but as yet I'm still figuring out how to do that.

If you have you heart set on trading from charts, then you can keep this MT4 alternative toy in mind, if you can get it to work live that is :)

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
newark18
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 515
Joined: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
Reputation: 0
Real name: James
Gender: Male

Postby newark18 » Thu Oct 07, 2010 1:51 am

pablo101 wrote:Have you tried the jforex MT4 bridge with dukas? It does work but I thought it was a bit buggy when I tried it, maybe someone here has more experience with that setup but that can be an alternative to your search.

I know this is not part of the discussion and it may even be useless info I'm putting out but I've been playing with this:

http://profstation.com/

The trading platform is impressively customizable, it works with a lot of overseas brokers. It caught my eye because you can use MT4 indicators within it's very own native programming language but as yet I'm still figuring out how to do that.

If you have you heart set on trading from charts, then you can keep this MT4 alternative toy in mind, if you can get it to work live that is :)


This is interesting...but what are the costs? There is no page detailing that?
Failure is an opportunity to learn.

User avatar
pablo101
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 841
Joined: Tue Jun 30, 2009 3:10 pm
Reputation: 0
Real name: Pete
Gender: None specified

Postby pablo101 » Thu Oct 07, 2010 2:29 am

from what i can gather it's free ... for the moment :)

Humble
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 576
Joined: Fri Mar 20, 2009 10:29 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby Humble » Thu Oct 07, 2010 11:23 pm

pablo101 wrote:Have you tried the jforex MT4 bridge with dukas?



If you put the question in the Brokers Thread, you will most likely get a reply from peeps who are using it. You may also find some earlier posts on the subject.
Last edited by Humble on Fri Oct 08, 2010 11:52 pm, edited 1 time in total.
Is price closing higher or lower than something? Simple yet powerful question. ..MO

User avatar
newark18
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 515
Joined: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
Reputation: 0
Real name: James
Gender: Male

Postby newark18 » Fri Oct 08, 2010 8:26 pm

FXCBS (of British Virgin Islands) is accepting US customers. Withdrawal options are limited.

ATC Brokers (of US) has figured out a way around the hedging rules. You hedge on MT4 but their back office nets them together. Lots of good reviews about them.

FXOpen - Lots of smearing going on but I also see lots of good reviews. Not ruling them out completely.
Failure is an opportunity to learn.

User avatar
newark18
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 515
Joined: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
Reputation: 0
Real name: James
Gender: Male

Postby newark18 » Tue Oct 12, 2010 1:12 pm

I have decided to try out Tadawul FX. They accept US customers, have MT4, and allow hedging. Their minimum lot size is .05 (which is better than .1 but not quite what I wanted). They have lots of good reviews and located in Switzerland. Pretty much everything that I wanted except min lot size of .01. But I can deal with that.

I hope this helps someone.
Failure is an opportunity to learn.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “beginners forum”