Tradestation 8.2

Moderator: moderators

Ferdous
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Mon May 07, 2007 3:22 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Ferdous » Wed May 09, 2007 3:17 am

As told earler the file is created using "Note Pad". It's a two line file the 1st line is as follows
Symbol,Date Format,Category,Exchange,Session 1 Start Time,Session 1 End Time,Session 1 Days,Price Scale,Minimum Movement,Big Point Value,Daily Limit
and the second line is
DEFAULT,mm/dd/yyyy,Stock,DSE,1000,1400,UMTWRFS,1/100,1,65000,10000

To cretae the file You can copy those two lines from my post. The 1st line is default, can do changes in the second line, where necessary. It will work.

Ferdous

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

word
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Thu May 10, 2007 11:32 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby word » Thu May 10, 2007 11:41 am

Ferdous wrote:As told earler the file is created using "Note Pad". It's a two line file the 1st line is as follows
Symbol,Date Format,Category,Exchange,Session 1 Start Time,Session 1 End Time,Session 1 Days,Price Scale,Minimum Movement,Big Point Value,Daily Limit
and the second line is
DEFAULT,mm/dd/yyyy,Stock,DSE,1000,1400,UMTWRFS,1/100,1,65000,10000

To cretae the file You can copy those two lines from my post. The 1st line is default, can do changes in the second line, where necessary. It will work.

Ferdous


Ferdous
I trade stocks in the Saudi stock market. The session starts at 11 am and ends at 1530 pm 5 times a week from sat through wed. The range is 10% up or down. What changes do I need to make to the file.
Thank you.

BC
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 35
Joined: Sat Jan 27, 2007 8:13 pm
Reputation: 0
Location: Show Low
Gender: Male

Postby BC » Fri May 11, 2007 1:20 pm

I still do not know how you did it. Even after putting the file in the data folder, I cannot get past this point tradestation insists on having the exchange put in the empty box, but will not allow it to be done
Attachments
TS8.jpg
TS8.jpg (58.32 KiB) Viewed 1169 times

word
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Thu May 10, 2007 11:32 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby word » Fri May 11, 2007 1:45 pm

I made some changes and I was able to dislay charts on the weekly or monthly intervals not with the daily interval. A russian friend advised me to use Tradestation Prosuite intead of Tradestation 8.2.

BC
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 35
Joined: Sat Jan 27, 2007 8:13 pm
Reputation: 0
Location: Show Low
Gender: Male

Postby BC » Sat May 12, 2007 1:55 am

Word,

Yes TS 2000i will work without any problems with most data, but it is also an obsolete program. Many indicators will not work with it, because 2000i can not handle as many buffers as ts8

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

Ferdous
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Mon May 07, 2007 3:22 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Ferdous » Sat May 12, 2007 2:38 am

Word,

I think, even without changing anything it should work for you. Please make sure you follow other rules for formating 3rd party data as outlined in help instructions.

Ferdous

Ferdous
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Mon May 07, 2007 3:22 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Ferdous » Sat May 12, 2007 2:46 am

I thinnk it should work properly if you just copy those two line and make the file. I am not sure, but prefix used to denote the exchange and excnage named in attribute file should be same or not. Pls look into that and follow the guide line provided for 3rd party data under help.

I can plot daily, weekly and monthly chart as well.

Regards

Ferdous

word
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Thu May 10, 2007 11:32 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby word » Sun May 13, 2007 8:12 pm

Ferdous wrote:I thinnk it should work properly if you just copy those two line and make the file. I am not sure, but prefix used to denote the exchange and excnage named in attribute file should be same or not. Pls look into that and follow the guide line provided for 3rd party data under help.

I can plot daily, weekly and monthly chart as well.

Regards

Ferdous


Yes. I just realized after experminting with tradestation 8.2 that it's a lot easier than I thought. I didn't even have to make that notepad file.

Ferdous
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Mon May 07, 2007 3:22 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Ferdous » Mon May 14, 2007 2:56 am

Word,

This is surprising to know that you could do without even making the note pad. Would you please tell how did you do that ?


Regards

Ferdous

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation”