SRDC PL

post your indicators here

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11430
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Feb 01, 2007 8:14 pm

Hi John, welcome aboard!

Font adjust by

1) right clicking on the chart

2) click on FORMAT WINDOW

3) click on the FONT tab.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

flintel
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Fri Dec 08, 2006 2:18 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby flintel » Fri Feb 02, 2007 5:51 am

Avery,

I have been using the SRDC on both equities and forex successfully for quite sometime. How difficult would it be to turn this into a RadarScreen indicator? This way one could look at the RadarScreen to see when a list of equities are triggering the SRDC strategy instead of looking at pages and pages or charts.

I see now that you have something similar for the milk the cow. _SMAA_MTC_Checker shows the #HiOp and #OpLo over 100 bars. Would be great to have something similar for the SRDC that also signaled when the price levels were being triggered.

Thanks for enlightening all of us and helping us to see the forest instead of just the trees.

-Jesse

flintel
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Fri Dec 08, 2006 2:18 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby flintel » Fri Feb 02, 2007 6:28 am

This is what I am looking for....

_SMAA_MTC_Checker
_SMAA_MTC_PL
_SMAA_MTC_TRADE

Any way to make a version of these for SRDC?

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11430
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Feb 02, 2007 4:44 pm

Use my _SMAA_STATISTICS to check the stats.

Use the _TRO_EVALUATOR to create a trade trigger.

Change the inputs to the _SHME_TOPBOT_PL to high/low to get the P/L to display.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

JAEcker
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2007 3:36 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby JAEcker » Fri Feb 02, 2007 7:10 pm

Cable was a loss today on the upside...correct? It appears so on my terminal at least.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

JAEcker
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2007 3:36 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby JAEcker » Fri Feb 02, 2007 7:11 pm

The indicator shows +10...but giving spread plus 1 makes if pretty "iffy."

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11430
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Feb 02, 2007 7:20 pm

There is NO SPREAD in FOREX unless you are using one of those rip off FIXED SPREAD BROKERS!

WWW.EFXGROUP.COM is the forex broker I use. They provide real time Level II so you can see what the banks see.

Tell them TheRumpledOne sent you.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

JAEcker
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2007 3:36 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby JAEcker » Fri Feb 02, 2007 9:53 pm

Oh..you know what I mean...with the standard retail brokers there is a couple of pip spread...it was a bit tough today on the three pair combo - Aussie, Cable and Euro. The losses on Cable likely took out the Euro profits for most I would think. Aussie might have been do-able. If folks were profitable today, they must be taking very quick hits.

flintel
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Fri Dec 08, 2006 2:18 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby flintel » Sat Feb 03, 2007 12:32 am

Thanks Avery

vladv
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 111
Joined: Sat Nov 11, 2006 3:38 pm
Reputation: 0
Location: Aiud
Real name: Vlad Vahnovanu
Gender: Male
Contact:

Postby vladv » Sat Nov 15, 2008 4:07 pm

HI TRO,

I want to try this SRDC I method and I wonder that is there on the forum your indicators coded also for MetaTrader4 platform?Please can you help me with this issue.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”