okay to use TRO FX GRIDIRON with stocks?

post your indicators here

Moderator: moderators

chancee90046
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 23
Joined: Sat Jun 17, 2006 3:52 am
Reputation: 0
Gender: None specified

okay to use TRO FX GRIDIRON with stocks?

Postby chancee90046 » Wed Jan 10, 2007 6:43 pm

Is it okay to use TRO FX GRIDIRON with stocks? Does it give the same calculations?

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Jan 11, 2007 9:31 pm

Yes. The original was written for stocks.

The only difference is the forex version uses the session start/end time.

Also, set iDecimals to 2 on the input for stocks unless you are trading sub-penny stocks.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.


Return to “Tradestation indicators”