How can i use with Trade station the MOtherhold mq4 files?

post your indicators here

Moderator: moderators

Noam
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 8
Joined: Fri Feb 20, 2009 3:55 am
Reputation: 0
Gender: Male

How can i use with Trade station the MOtherhold mq4 files?

Postby Noam » Fri Feb 20, 2009 5:04 am

Thanks

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

rrobin
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 112
Joined: Fri May 19, 2006 11:09 am
Reputation: 0
Location: Cedar Creek Lake, Texas
Gender: Male

Postby rrobin » Fri Feb 20, 2009 1:28 pm

Noam

There are ELD motherloads for TS on this site.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Feb 20, 2009 2:44 pm

MQ4 files are for METATRADER.

ELD files are for TradeStation.

EFS files are for eSignal.

Download the appropriate MotherLode for your platform.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

danbarn3
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 12
Joined: Fri Jul 04, 2008 5:51 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Re: How can i use with Trade station the MOtherhold mq4 file

Postby danbarn3 » Fri Feb 20, 2009 11:24 pm

Noam wrote:Thanks


The Legendary TRO is a busy man, do your homework before you post and we'll all learn more for it. :)

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “Tradestation indicators”