Indicators for FXCM trading station II

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

WWMMACAU
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 7
Joined: Sat Jan 09, 2010 3:33 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Indicators for FXCM trading station II

Postby WWMMACAU » Sun Mar 21, 2010 4:49 pm

Hi TRO,

Do you have Indicators for FXCM trading station II?

Thanks

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
tmanbone
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 723
Joined: Sun Nov 15, 2009 3:52 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby tmanbone » Sun Mar 21, 2010 5:30 pm

Ask procharged here: http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... start=1410 I've noticed he has TRO's indies loaded on his trading station.
"The simplicity of the markets is it's greatest disguise"

T

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby PINKPANTHER5 » Sun Mar 21, 2010 5:51 pm

I would be careful with FXCM trading station. Yes there charting is decent but be VERY cautious when using there "pip calculator". Once I was in a trade and their "in pips" number was different! It might have been my error or might not. Either way, they cannot check that which is very unfair. Even if you submit a ticket. They say "We cannot check that". So if the "In Pips" gave you the wrong number, they wont do nothing, unless you somehow record it and show it to their ass.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”