2009.09.10 DRAIN THE BANKS - LIKE A RAT

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

hopearisen
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 29
Joined: Sat Nov 27, 2010 5:56 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby hopearisen » Sat Jan 22, 2011 3:45 am

I really appreciate your help TRO,thank you. Just realised that other 2011donational indicators has both template and indis folder exept this,can this be the reason for the malfunctioning. when ever I tried placing it on the chart it clears off the graph.
Attachments
cosid.JPG
I really appreciate your help TRO,thank you. Just realised that other 2011donational indicators has both template and indis folder exept this,can this be the reason for the malfunctioning. when ever I tried placing it on the chart it clears off the graph.
cosid.JPG (103.23 KiB) Viewed 1717 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

tfg
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 83
Joined: Thu May 06, 2010 8:53 am
Reputation: 0
Location: London
Gender: None specified

Re: RAT Stats

Postby tfg » Sat Jan 22, 2011 1:34 pm

Thanks, Avery. This is very helpful. I can see the opportunity.

I have to ask you these questions that has been nagging me all the time trading RAT.

1. How do you be sure (or at least be confident) enough that the low (or hight) AT A TIME is the daily low (or high) so that you enter the RAT trade?

2. How to you come up with a 10 pips stop? Do you have any stats (or anything) to support that?

Thanks for your enlightenment.


TheRumpledOne wrote:
tfg wrote:Thanks very much, Avery. I am beginning to see...

What are the names of the indicators you use to display this, particularly, the histogram and the text at the bottom?


Those are 2009 DONATIONAL indicators. TRO2009_WICK_HISTOGRAM is on the bottom.

TRO2009_WICK_COUNT_UI is used to display the frequency distribution.

TRO_RAT_DOTS display the dots on the wicks.

britishbeef
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 2
Joined: Mon Jan 10, 2011 9:10 pm
Reputation: 0
Location: Puerta Vallarta, Mexico
Gender: None specified

Promblem with TRO 2011_MP_GPS tpl

Postby britishbeef » Sat Jan 22, 2011 4:51 pm

Hello, Recent converted RAT here, i was about to post the same problem with the TRO 2011_MP_GPS TPL, sucks since that was the one indicator i wanted lol, hope it will be fixed soon, thanks for all your help TRO, this site has really saved me, i stumbled in here by mistake a few months ago, and it was the best mistake i have made in a long time.

jamesmean
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 2
Joined: Sat May 30, 2009 7:41 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jamesmean » Sat Jan 22, 2011 6:28 pm

Hello,

I was going to post a similar reply to tfg.

I was trying to figure out how do you know what you have the low and the high of the day. I tried to back test this and about half of the time I get it wrong. I don't seem to enter the trade within 20 pips of the hi/lo.

THANKS!

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sat Jan 22, 2011 10:58 pm

hopearisen wrote:I really appreciate your help TRO,thank you. Just realised that other 2011donational indicators has both template and indis folder exept this,can this be the reason for the malfunctioning. when ever I tried placing it on the chart it clears off the graph.


Did you place the INDICATOR on the chart? Yes or No?

If yes, then post a chart with that indicator.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Re: Promblem with TRO 2011_MP_GPS tpl

Postby TheRumpledOne » Sat Jan 22, 2011 11:00 pm

britishbeef wrote:Hello, Recent converted RAT here, i was about to post the same problem with the TRO 2011_MP_GPS TPL, sucks since that was the one indicator i wanted lol, hope it will be fixed soon, thanks for all your help TRO, this site has really saved me, i stumbled in here by mistake a few months ago, and it was the best mistake i have made in a long time.


I figured it out... I have NOT sent out the indicator. It will be in Batch 002.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sat Jan 22, 2011 11:02 pm

jamesmean wrote:Hello,

I was going to post a similar reply to tfg.

I was trying to figure out how do you know what you have the low and the high of the day. I tried to back test this and about half of the time I get it wrong. I don't seem to enter the trade within 20 pips of the hi/lo.

THANKS!



While the day is still in progress, you only know the CURRENT high/low of the day. By the end of the day, the current high and low will the the Daily high and low.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11440
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Re: RAT Stats

Postby TheRumpledOne » Sat Jan 22, 2011 11:05 pm

tfg wrote:1. How do you be sure (or at least be confident) enough that the low (or hight) AT A TIME is the daily low (or high) so that you enter the RAT trade?

2. How to you come up with a 10 pips stop? Do you have any stats (or anything) to support that?

Thanks for your enlightenment.


1) See previous post

2) STOP LOSS is a function of RISK and POSITION SIZE. I choose the amount I want to risk and my position size and that gives me my stop loss.

You decide on any 2 of the three and compute the third.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

jamesmean
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 2
Joined: Sat May 30, 2009 7:41 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby jamesmean » Sun Jan 23, 2011 12:02 am

TheRumpledOne wrote:
jamesmean wrote:Hello,

I was going to post a similar reply to tfg.

I was trying to figure out how do you know what you have the low and the high of the day. I tried to back test this and about half of the time I get it wrong. I don't seem to enter the trade within 20 pips of the hi/lo.

THANKS!



While the day is still in progress, you only know the CURRENT high/low of the day. By the end of the day, the current high and low will the the Daily high and low.


I apologize in advance if you have answered this question 100 times. I just want to make sure I understand it correctly.

You keep on saying that you should enter within 20 pips of the Daily high and low. However, you do not know what the Daily high and low is until the day is over. So does that mean you enter 20 pips within the previous day's high and low? If that's the case, then that makes perfect sense to me.

Thanks again for your quick responses to everyone's questions.

hopearisen
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 29
Joined: Sat Nov 27, 2010 5:56 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby hopearisen » Sun Jan 23, 2011 12:29 am

Hi TRO, the chart with the indicator is attached below. thanks
Attachments
cosid.JPG
Hi TRO, the chart with the indicator is attached below. thanks
cosid.JPG (103.23 KiB) Viewed 1987 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”