2009.06.10 TRO VOLUME DASHBOARDS

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11417
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

2009.06.10 TRO VOLUME DASHBOARDS

Postby TheRumpledOne » Wed Jun 10, 2009 1:24 pm

2009.06.10 TRO VOLUME DASHBOARDS

Image

TRO DASHBOARD VOLUME

TRO DASHBOARD VOLUMEPCT

TRO DASHBOARD STOPPING VOLUME

These are DONATIONAL INDICATORS.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Fri Jun 12, 2009 12:07 am

My dashboards are not updating every tick. Any thoughts on why this might be happening?
All I need is Supply and Demand

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11417
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Jun 12, 2009 3:54 am

What Dashboard(s)?

You have to make sure you load all of the indicators into the indicator folder and make sure they are compiled into .ex4 files.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Fri Jun 12, 2009 10:49 am

I wish it were that simple. I simplified everything down to just what you see. It starts updating when I first open up MT4, then just stops updating.
All these you see here have compiled ex4 files with them.

I tried closing MT4 and deleting the mqlcache file and restarting MT4. Same problem. It updates for about a minute then just stops updating. In order to get it to update I have to click on the Charts, Refresh button.

I apologize if this post ended up in the wrong place, but it started when I loaded in the volume dashboards and I noticed that they werent updating. I went back to the 3LZZ dashboard because it used to work but now it doesnt.
Attachments
No updates.JPG
No updates.JPG (90.3 KiB) Viewed 12614 times
All I need is Supply and Demand

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11417
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Fri Jun 12, 2009 7:14 pm

Stops updating?

Try it with only 2 pairs and see what happens.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Mon Jun 15, 2009 11:53 am

"Fingered" it out. Look at the Symbol I attached the Dashboard to. EURNOK gets a tick about every three days. Duh. I can customize my own indicators and code EAs but I miss the simple things. Sometimes I am not the sharpest tool in the shed.

Also, for those who are mentally challenged like me, how do you put more than one Dashboard on a chart? I tried to figure that out but couldnt pull it off.
All I need is Supply and Demand

mrgmm
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Sun Jun 14, 2009 1:36 pm
Reputation: 0
Location: Cairo
Gender: Male
Contact:

Postby mrgmm » Tue Jun 16, 2009 3:09 pm

Could you please share this indicator ?

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11417
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue Jun 16, 2009 6:37 pm

rowdy: EURNOK? LOL!! Do you actually trade this?


mrgmm: the dashboard indicators are donational.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Tue Jun 16, 2009 10:10 pm

TheRumpledOne wrote:rowdy: EURNOK? LOL!! Do you actually trade this?


mrgmm: the dashboard indicators are donational.


No I just wasnt paying attention.
All I need is Supply and Demand

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”