FPI - Fractional Product Inefficiency: The Impeccable Hedge

NeoTicker indicators

Moderator: moderators

User avatar
michal.kreslik
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Sat May 13, 2006 2:40 am
Reputation: 0
Location: Monte Carlo, Monaco
Real name: Michal Kreslik
Gender: Male
Contact:

Re: lot size

Postby michal.kreslik » Sun Nov 05, 2006 6:26 pm

annie wrote:Hi Michal,

I'm very interested in your concept.

But I've a probem with sizing lot.

What would be the size for the following rings ( at the rates indicated )

AUDJPY ( 90.84) AUDUSD ( 0.7698 ) USDJPY ( 118.01 )

EURGBP ( 0.6689 ) EURJPY ( 150.08 ) GBPJPY ( 224.36 )

GBPCHF ( 2.3835 ) GBPUSD ( 1.9012 ) USDCHF ( 1.2538 )

GBPJPY ( 224.36 ) GBPUSD ( 1.9012 ) USDJPY ( 118.01 )

Thanks

Annie


Hello, Annie,

see my post above on how to calculate the position sizes.

Michal

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
EvgeniX
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 23
Joined: Fri Nov 03, 2006 5:19 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby EvgeniX » Sun Nov 05, 2006 6:27 pm

Hello Traders

Lets find best broker for this strategy?

Who can recommend any broker for this strategy?

Thx

annie
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 3
Joined: Thu Nov 02, 2006 3:17 pm
Reputation: 0
Gender: None specified
Contact:

lot size

Postby annie » Sun Nov 05, 2006 6:32 pm

Hi Michal,

I know your example page 7, but I have a doubt.

Could you give me one more example from my list above just to compare.

Thks very much.

Annie

User avatar
michal.kreslik
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Sat May 13, 2006 2:40 am
Reputation: 0
Location: Monte Carlo, Monaco
Real name: Michal Kreslik
Gender: Male
Contact:

Re: lot size

Postby michal.kreslik » Sun Nov 05, 2006 7:20 pm

annie wrote:Hi Michal,

I know your example page 7, but I have a doubt.

Could you give me one more example from my list above just to compare.

Thks very much.

Annie


Annie, you can dispel your doubts if you take the example above and do your homework in Excel.

Michal

User avatar
EvgeniX
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 23
Joined: Fri Nov 03, 2006 5:19 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby EvgeniX » Sun Nov 05, 2006 10:30 pm

Hello Michal

Does your FPI Control Panel calculate unique currencies itself?

Can you please post exe file of FPI Control Panel

Also can i change 23 unique FX symbols when exe file run?

or can you calculate all rings for next pairs:

USD/CHF
USD/JPY
EUR/USD
GBP/USD
EUR/JPY
EUR/CHF
EUR/GBP
USD/CAD
AUD/USD
GBP/CHF
GBP/JPY
CHF/JPY
AUD/JPY
NZD/USD
EUR/CAD
EUR/AUD
AUD/CAD
AUD/NZD
NZD/JPY


Thanks
Last edited by EvgeniX on Sun Nov 05, 2006 10:42 pm, edited 1 time in total.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
michal.kreslik
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Sat May 13, 2006 2:40 am
Reputation: 0
Location: Monte Carlo, Monaco
Real name: Michal Kreslik
Gender: Male
Contact:

Postby michal.kreslik » Sun Nov 05, 2006 10:41 pm

EvgeniX wrote:Hello Michal

Does your FPI Control Panel calculate unique currencies itself?

Can you please post exe file of FPI Control Panel

Also can i change 23 unique FX symbols when exe file run?

Thanks


FPI Control Panel is a DLL that is called by NeoTicker at runtime. It calculates all the possible FPI rings for all unique FX pairs on the chart. It cannot be run separately. It could be modified and recompiled to run separately, though.

Michal Kreslik

User avatar
EvgeniX
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 23
Joined: Fri Nov 03, 2006 5:19 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby EvgeniX » Sun Nov 05, 2006 10:44 pm

michal.kreslik wrote:
EvgeniX wrote:Hello Michal

Does your FPI Control Panel calculate unique currencies itself?

Can you please post exe file of FPI Control Panel

Also can i change 23 unique FX symbols when exe file run?

Thanks


FPI Control Panel is a DLL that is called by NeoTicker at runtime. It calculates all the possible FPI rings for all unique FX pairs on the chart. It cannot be run separately. It could be modified and recompiled to run separately, though.

Michal Kreslik


can you please calculate all rings for next pairs:

USD/CHF
USD/JPY
EUR/USD
GBP/USD
EUR/JPY
EUR/CHF
EUR/GBP
USD/CAD
AUD/USD
GBP/CHF
GBP/JPY
CHF/JPY
AUD/JPY
NZD/USD
EUR/CAD
EUR/AUD
AUD/CAD
AUD/NZD
NZD/JPY

or can you tell me more now to calculate it (algorithm) so i can put it in EA

Thanks
Last edited by EvgeniX on Sun Nov 05, 2006 10:50 pm, edited 1 time in total.

User avatar
michal.kreslik
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Sat May 13, 2006 2:40 am
Reputation: 0
Location: Monte Carlo, Monaco
Real name: Michal Kreslik
Gender: Male
Contact:

Postby michal.kreslik » Sun Nov 05, 2006 10:50 pm

EvgeniX wrote:can you please calculate all rings for next pairs:

USD/CHF
USD/JPY
EUR/USD
GBP/USD
EUR/JPY
EUR/CHF
EUR/GBP
USD/CAD
AUD/USD
GBP/CHF
GBP/JPY
CHF/JPY
AUD/JPY
NZD/USD
EUR/CAD
EUR/AUD
AUD/CAD
AUD/NZD
NZD/JPY


Thanks


EvgeniX,

you can do that by modifying the FPI Control Panel source code to accept the input FX pairs array from other than the chart source.

My FPI Control Panel is free for download and is attached to the introductory article.

Michal

User avatar
EvgeniX
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 23
Joined: Fri Nov 03, 2006 5:19 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby EvgeniX » Sun Nov 05, 2006 10:55 pm

michal.kreslik wrote:
EvgeniX wrote:can you please calculate all rings for next pairs:

USD/CHF
USD/JPY
EUR/USD
GBP/USD
EUR/JPY
EUR/CHF
EUR/GBP
USD/CAD
AUD/USD
GBP/CHF
GBP/JPY
CHF/JPY
AUD/JPY
NZD/USD
EUR/CAD
EUR/AUD
AUD/CAD
AUD/NZD
NZD/JPY


Thanks


EvgeniX,

you can do that by modifying the FPI Control Panel source code to accept the input FX pairs array from other than the chart source.

My FPI Control Panel is free for download and is attached to the introductory article.

Michal


This is the problem im not realy good in C# and i do not have it.

That is why i ask your help if you can please.

I think it will be very helpful for everybody who do not use NeoTicker

Thank you

User avatar
michal.kreslik
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Sat May 13, 2006 2:40 am
Reputation: 0
Location: Monte Carlo, Monaco
Real name: Michal Kreslik
Gender: Male
Contact:

Postby michal.kreslik » Sun Nov 05, 2006 11:04 pm

EvgeniX wrote:This is the problem im not realy good in C# and i do not have it.

That is why i ask your help if you can please.

I think it will be very helpful for everybody who do not use NeoTicker

Thank you


I understand. However, I am working on some advanced FPI automation functionality now. Going back & spending time rewriting parts of the code is not actually "generating any cash flow" for me :)

Michal

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “NeoTicker indicators”