My MT4 demo account doesn't have live connection

Moderator: moderators

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

My MT4 demo account doesn't have live connection

Postby jz166 » Sun Jul 19, 2009 9:15 pm

don't know why, I just opened 2 days ago.

5:14EST on 07/19

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Mon Jul 20, 2009 3:10 am

jz166

who are you with?

when all else doesn't work, give them a phone call.

you can also try another MT4 broker. I have two loaded that I use regularly. jb in va
ENOUGH being a Yalie for me Back to the Sea. "What i can lose, i can win" "YES YOU CAN" - dragon33 -"Pick one method and one pair and stick with them until you master it. "The choice is yours - success or failure." TRO

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

Postby jz166 » Tue Jul 21, 2009 2:28 am

Thanks. I applied demo account online....

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

Postby jz166 » Sat Jul 25, 2009 3:56 am

again, the data feed was gone from 4pm today, 07/24.
damn

User avatar
blubbb
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 219
Joined: Mon Sep 29, 2008 8:07 pm
Reputation: 0
Location: Europe
Gender: Male

Postby blubbb » Sat Jul 25, 2009 6:52 am

Weekend? *g*

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

Postby jz166 » Sat Jul 25, 2009 3:11 pm

blubb, the data from 4-5pm is missing

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

Postby jz166 » Sun Jul 26, 2009 9:19 pm

Again, no FX data from 5pm EST today (07/26) on either Alpari Demo or UWC-Demo. And I can get data from my TS account now.

Am I the only one has problem with MT4 demo account data feed?

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Sun Jul 26, 2009 10:42 pm

jz166
check with the two demo brokers and see if they have been having trouble with their demo data feeds. I had a problem with LLC i think a while ago, and they were down for updates or something like that.
Patch

PS just checked my Alpari-us demo feed and it is working as of now for sure in Virginia, 6.44pm EDT

jz166
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 172
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:29 am
Reputation: 0
Location: USA
Gender: Male

Postby jz166 » Sun Jul 26, 2009 11:01 pm

Patch, did your Alpari-demo have data from 5pm today, and from 5pm-6pm on last Friday?

Thanks a lot for checking.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Mon Jul 27, 2009 1:25 am

jz166

Sorry for the delay, dinner and family time and a couple chores.I've attached a screen shot of my Apari demo us. the dash line is the session start time. you can see the time listed is 00.00 for the first candle. this is an m15 chart. four candles over the next red bar with the arrow down and the thumb down above it, the time for this bar reads 01.00. I am in virginia, with EDT. I don't have my GMT conversion charts in front of me so let me know what time 00.00 GMT is to EDT.

Let me know if there is anything else I can do you help you along. jb
Attachments
Snap292-for jz166.gif
Snap292-for jz166.gif (56.1 KiB) Viewed 87 times

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “MetaTrader”