META TRADER 4 THREAD NOW ON KRESLIK.COM

Moderator: moderators

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11397
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Sat Mar 07, 2009 4:40 pm

You have more indicators than your platform allows.

Close metatrader.

Move some indicators that you are not using from the indicator folder into another folder.

Delete the mqlcache file.

Restart metatrader.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

Snowflame
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Tue May 19, 2009 12:34 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Snowflame » Tue May 19, 2009 1:14 pm

TRO,

I am new to this forum & FX trading. I am very interested in obtaining a copy of the Buy Zone Trading Style tgether with any of the Indicators needed for this method. I am happy of course to make a donation.
Thank you...

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11397
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Tue May 19, 2009 8:29 pm

Snowflame:

WELCOME TO THE JUNGLE!

The FREE version of the Buy Zone and the Free Buy Zone Manual can be found here: www.kreslik.com

Make sure you get the latest FREE indicators/template at

http://kreslik.com/forums/portal.php?topic_id=1745


Buy Zone for Dummies

http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?t=1050

http://kreslik.com/forums/portal.php?topic_id=1095

http://kreslik.com/forums/portal.php?topic_id=1158
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Snowflame
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Tue May 19, 2009 12:34 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby Snowflame » Wed May 20, 2009 12:44 pm

TRO,

Many thanks for the quick reply and info. As promised and as I would like to receive further indicators, I will be making a donation ( as much as I can afford ) through my PayPal account in the next few minutes.

One more question - I reside in the UK and was wonndering if you could recommed a good UK based Broker. I have already signed up for a ( US ) Demo account on MB as you recommended.

Thanks again.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11397
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Wed May 20, 2009 4:40 pm

I use Alpari UK for charting.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby PINKPANTHER5 » Thu May 21, 2009 7:32 pm

Is anyone using MB Trade on MT4 having this problem??

Its SOOO annoying. You find a perfect trade and when you hit buy or sell, it says "no connection" or "off quotes"!

It almost sounds like they are watching your screen and preventing you from taking advantage of those good trades.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Thu May 21, 2009 10:11 pm

PINKPANTHER5 wrote:Is anyone using MB Trade on MT4 having this problem??

Its SOOO annoying. You find a perfect trade and when you hit buy or sell, it says "no connection" or "off quotes"!

It almost sounds like they are watching your screen and preventing you from taking advantage of those good trades.


I have had problems with MB Trading MT4 lately also. However, I dont think they are preventing you from the good trades. They are not a bucket shop. They are just having a lot of problems right now.
All I need is Supply and Demand

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11397
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu May 21, 2009 11:46 pm

Are you talking DEMO or LIVE?

I use MB TRADING LIVE everyday to trade.

The MT4 Beta charts are just that BETA. Sometimes the programmers have to bring the system down to load new code.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!



Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Fri May 22, 2009 1:36 am

TheRumpledOne wrote:Are you talking DEMO or LIVE?

I use MB TRADING LIVE everyday to trade.

The MT4 Beta charts are just that BETA. Sometimes the programmers have to bring the system down to load new code.


It is the MT4 Beta. For some reason they are having problems over the last week or so. I email them whenever I have a problem and they tell me that the IT guys are working to solve the problems.
All I need is Supply and Demand

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby PINKPANTHER5 » Fri May 22, 2009 2:59 am

Ya the demo MT4 MB Trade is what always shows these really annoying messages. Its been a while since they released their MT4 so there should be no problems. But I guess nothing is for sure

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “MetaTrader”