E Signal V.10

eSignal indicators

Moderator: moderators

Sir Walter
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:32 am
Reputation: 0
Location: Shropshire, England
Gender: Male

E Signal V.10

Postby Sir Walter » Wed Jan 23, 2008 7:18 pm

Has anyone experienced problems using TRO's indicators with E Sig. V.10?

It seems the Buy Zone blocks out the price candles when crossing the Zone. Anyone know how to fix this?

E Signal's response (via Live Rep) is to go back to V.8 - very helpful :roll:

Thanks,

SW

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
TheRumpledOne
rank: 10000+ posts
rank: 10000+ posts
Posts: 11405
Joined: Sun May 14, 2006 9:31 pm
Reputation: 45
Location: Oregon
Real name: Avery T. Horton, Jr.
Gender: None specified
Contact:

Postby TheRumpledOne » Thu Jan 24, 2008 3:48 am

I am using V.10 with no problems.
IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT!

Please do NOT PM me with trading or coding questions, post them in a thread.

soulmantsw
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 15
Joined: Mon May 22, 2006 2:47 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby soulmantsw » Thu Jan 24, 2008 5:45 pm

I am having the same problem. I did a clean install and and on a chart with only TRO TradeZone Time and nothing else the BuyZone shows in the foreground and blocks the candles . Any help ?
Thanks
Jamie

Sir Walter
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 6
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:32 am
Reputation: 0
Location: Shropshire, England
Gender: Male

Postby Sir Walter » Fri Jan 25, 2008 10:32 am

Spoke to someone else at ESignal who has admitted problems with EFS files in latest release.

He says there will be a revised version by the end of the month to rectify the problem.

SW

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “eSignal indicators”