MB Trading

discussion on brokers, order execution, order automation and everything broker-related

Moderator: moderators

brwkem
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 82
Joined: Fri Jun 23, 2006 2:00 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

MB Trading

Postby brwkem » Mon Aug 07, 2006 7:18 pm

Switched to MB from Tradestation and there is one glaring factor that TS almost always had screwed up. MB actually sends out notices very quickly relating to system problems. There is an alerts box you have open to show these messages at anytime. If many of you remember, TS always showed "green" meaning no problems or trouble when we all knew otherwise.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

barl0w
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 8
Joined: Mon Jul 30, 2007 11:44 pm
Reputation: 0
Location: Orem, UT
Gender: Male
Contact:

MB now?

Postby barl0w » Tue Jul 31, 2007 8:48 pm

Seeing that you've been MB for a while, per your last post, how would you rate them now?

Any advice for someone about to fund my account with them?

Regards,

Scott

BC
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 35
Joined: Sat Jan 27, 2007 8:13 pm
Reputation: 0
Location: Show Low
Gender: Male

Postby BC » Wed Aug 08, 2007 1:56 am

I'm glad you are happy with MB, I tried their demo, and after the first trade I decided it was cheaper to use a regular broker who just charges for the spread.
1 trade with 3 lots if I remember correctly cost me (demo) about $12 more than a regular broker charging a 2 pip spread on the EURUSD

I quickly uninstalled the program

mudskipper
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Mon Sep 15, 2008 5:04 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby mudskipper » Wed Jan 14, 2009 11:57 pm

Hey gang,

I'm trying to do a background check on MBT through the NFA and CFTC before I fund an account. I am trying to search for any possible problems that they may have had in the past, or any current outstanding issues. I have searched through and not found anything myself, but I am wondering if there is anyone that may be able to point me in a better direction in my search using those sites?

What brought me here to ask? Well, I remembered an article in my earlier days of trading that Fxcm posted. Although they obviously are using it as a sales tactic, I am not well versed enough to decide if MBT is safe in all of the points mentioned in the article, and if the points are weighted appropriately. I will post the article link below, hopefully this doesn't affect me as a member here. remove the post if it violates any rules. thanks.

http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=44513

mudskipper
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 4
Joined: Mon Sep 15, 2008 5:04 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby mudskipper » Thu Jan 15, 2009 12:27 am

never mind, MBT is only permissioned for Ontario in CANADA, and I live in Alberta so no can do. I will email the guys at MBT and tell them to get on it. TRO, maybe you should do this as well since you will likely have more clout being an IB.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
bredin
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 1032
Joined: Mon Feb 16, 2009 10:41 pm
Reputation: 0
Gender: None specified
Contact:

Postby bredin » Fri Mar 06, 2009 2:52 am

Ive just opened a demo for mt4 at MB and this is weird- check these histories for USD/JPY



This is the MB data, lines are from the TRO_BZ indicator, the info panel is my own.



This is from the basic MT4 datafeed


you can see the data range values dont often match and this seems to be because of the missing candles in the MB data.

there are a lot of examples of this discrepancy, based on a quick look

Is anyone else noticing this, and is there a fix.

BTW i'd ask on the MB forum except for its almost unusable color scheme when entering a post.

techchap
rank: <50 posts
rank: <50 posts
Posts: 11
Joined: Sun Jan 25, 2009 1:31 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby techchap » Fri Mar 06, 2009 5:37 pm

I have been MB Trading, MT4 for the past few days and noticed that their data feed is not continuous. The time stamp on the tick chart pauses, continues and pauses., Any suggestion will be really helpful.

How can I move the text on my screen. I tried to move the "/", by double clicking, then left-click hold and move. But still it didnt move the text on screen.

I tried to resolve it by calling the help desk of MB Trading and they are not helpful at all. They asked me to contact the provider of indicator.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “brokers”