what happens to TRO'S indicators when MT5 comes out??!?!

If you don't know where to start, start here! Don't be afraid to ask questions.

Moderator: moderators

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

what happens to TRO'S indicators when MT5 comes out??!?!

Postby PINKPANTHER5 » Fri Sep 11, 2009 12:40 pm

what happens to TRO'S indicators when MT5 comes out??!?! :(

Apparantly its supposed to come out this fall.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Fri Sep 11, 2009 12:45 pm

PINKPANTHER5

I've heard that MT5 will have more entry and exit options which interests me. None the less, I will likely use MT4 to select my entries and exits and trade off MT5 until the indis I use are converted to MT5. I wonder if MT is going to have a indi converter also. We will figure it all out when the time comes.

Patch
Remembering 8 years ago
ENOUGH being a Yalie for me Back to the Sea. "What i can lose, i can win" "YES YOU CAN" - dragon33 -"Pick one method and one pair and stick with them until you master it. "The choice is yours - success or failure." TRO

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby PINKPANTHER5 » Fri Sep 11, 2009 2:00 pm

Hopefully it will Patch,

:D

User avatar
flinux
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 219
Joined: Wed May 27, 2009 9:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby flinux » Fri Sep 11, 2009 3:28 pm

I think that MT5 will be a great improvement for programming indicators, EA.
This because finally they added support for object oriented programming.
This substantial change will simplify the source code and open up new horizons with the ability to implement some patterns that will avoid the unnecessary repetition of code. Unfortunately MT5 will not be backward compatible with MT4. I think this is a good news for all sellers of indicators and experts advisors. LOL :)

PINKPANTHER5
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 216
Joined: Fri Feb 13, 2009 7:52 pm
Reputation: 0
Gender: Male
Contact:

Postby PINKPANTHER5 » Fri Sep 11, 2009 3:56 pm

Oh well, like patch said, as long as you can still use mt4 just for your entries and exits, it doesn't matter.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
rowdy
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 157
Joined: Fri Feb 20, 2009 1:22 pm
Reputation: 0
Location: Murfreesboro, Tennessee
Gender: Male

Postby rowdy » Fri Sep 11, 2009 11:13 pm

I am sure that MT4 will work for a while, but eventually everyone will be forced to make the transition to MT5. I know this is true because I dont see any MT3 indicators around. The question is how long will that be. Hopefully, TRO will convert many of his more popular indicators at some point.
All I need is Supply and Demand

User avatar
prochargedmopar
rank: 5000+ posts
rank: 5000+ posts
Posts: 5544
Joined: Sat Dec 20, 2008 6:07 am
Reputation: 8
Location: Granbury, TX
Gender: Male
Contact:

Postby prochargedmopar » Sat Sep 12, 2009 12:33 am

All I need is a new better volume indicator.

And a candles_m_candles_.

that's it.
#1BODY in direction of profit #2INCREASE lot size Obsessively
My Losses cause me Great Laughter!
Trading Bible here> therumpledone/the-ideas-that-i-trade-by-t3256/page1670

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “beginners forum”