Linear Regression

If you don't know where to start, start here! Don't be afraid to ask questions.

Moderator: moderators

Brookmyre
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 192
Joined: Wed Sep 16, 2009 11:13 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Linear Regression

Postby Brookmyre » Sat Oct 24, 2009 2:42 am

Hey Guys, I was just playing with TRO_Linear Regression indicator and was wondering if there is a way to set it back thru the bars to show an earlier set of candles?

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
Patch
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 941
Joined: Sat Jan 06, 2007 6:13 pm
Reputation: 0
Location: Virginia
Real name: Jeff
Gender: Male
Contact:

Postby Patch » Sat Oct 24, 2009 11:07 am

Brookmyre

I believe the answer is yes, I've seen a post about that a while ago. If no one answers the answer again, do a search on Regression or the entire indi name and read the posts and you will find what to change. TRO thinks of just about everything.

Patch
ENOUGH being a Yalie for me Back to the Sea. "What i can lose, i can win" "YES YOU CAN" - dragon33 -"Pick one method and one pair and stick with them until you master it. "The choice is yours - success or failure." TRO

Brookmyre
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 192
Joined: Wed Sep 16, 2009 11:13 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby Brookmyre » Sat Oct 24, 2009 1:55 pm

Thanks for the tip Patch. I did a search for linear regression and couldnt find anything but it didn't occur to me to do a search for the indi. Cheers.
I've learned from my mistakes and I'm sure I can repeat them exactly - Peter Cook

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “beginners forum”