Dieselboy's Zlines

If you don't know where to start, start here! Don't be afraid to ask questions.

Moderator: moderators

dchappy
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 832
Joined: Sat Feb 14, 2009 8:48 pm
Reputation: 3
Gender: Male

stops

Postby dchappy » Mon Jan 11, 2010 11:35 pm

Braathen wrote:MBT is starting to get on my nerves.. eveytime im in a trade the order server goes down... especially when i need to exit.. fun fun.. might start looking for a european broker at this stage..

Ofc when the trade starts going against me it wont even let me open navi until i was -16 pips.. i was up 18...there stops dont work when my navi is offline.. i mean... what a joke :/


Brokers handle stops differently .

If you have a stop on your trading platform ( especially trailing stops ), it may not be on the brokers server or @ the exchange until it is triggered on your PC .

Thus if you lose power/connection there will be no stop entered .

Found that out the hard $ way .

The only way to know for sure , is to ask about the brokers policy :wink:

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
newschool
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 489
Joined: Fri Aug 21, 2009 2:26 am
Reputation: 0
Gender: Male

Postby newschool » Tue Jan 12, 2010 2:26 am

ActivTrades were in my top list. Registered in England but servers are in Germany.

User avatar
adaseb
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 871
Joined: Fri Aug 21, 2009 5:20 am
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby adaseb » Fri Mar 19, 2010 10:06 pm

hey Dieselboy

Its been a while since you posted.

Hope your still trading.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “beginners forum”