2009.10.14 MT5 IS ALIVE!

free & uncensored discussion arena for TheRumpledOne

Moderator: moderators

User avatar
es/pip
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 2898
Joined: Wed Jan 21, 2009 9:28 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby es/pip » Wed Oct 14, 2009 12:57 am

did they at least make the x and y axis print larger------------------


i have to press my nose up against the screen to see anything
Bend over and assume the position for another 4 years of hope and change.

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

User avatar
MightyOne
rank: 5000+ posts
rank: 5000+ posts
Posts: 5247
Joined: Wed Dec 10, 2008 6:33 pm
Reputation: 46
Gender: Male

Postby MightyOne » Wed Oct 14, 2009 4:27 am

es/pip wrote:did they at least make the x and y axis print larger------------------


i have to press my nose up against the screen to see anything


Are you sure it is not the liquor? :lol:

User avatar
pablo101
rank: 500+ posts
rank: 500+ posts
Posts: 841
Joined: Tue Jun 30, 2009 3:10 pm
Reputation: 0
Real name: Pete
Gender: None specified

Postby pablo101 » Wed Oct 14, 2009 4:57 am

hehehe that's sharp MO :lol:
What line? The line that tells you which way you are trading! - MO

User avatar
es/pip
rank: 1000+ posts
rank: 1000+ posts
Posts: 2898
Joined: Wed Jan 21, 2009 9:28 pm
Reputation: 0
Gender: None specified

Postby es/pip » Wed Oct 14, 2009 12:41 pm

MightyOne wrote:
es/pip wrote:did they at least make the x and y axis print larger------------------


i have to press my nose up against the screen to see anything


Are you sure it is not the liquor? :lol:



lmao

you know

it very well could be


:D
Bend over and assume the position for another 4 years of hope and change.

frang0nve
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 198
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:57 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Script to convert mql4 to mql5 (code editing required)

Postby frang0nve » Thu Nov 12, 2009 12:31 pm

Hello:




I've found the script to convert mql4 indicators, EAs and scripts to mql5 with instructions here:

http://metatrader5.blogspot.com

As a mql4 beginner I can't evaluate it, but perhaps is useful for more expert coders.

Cheers

Francisco

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.

spa
rank: 150+ posts
rank: 150+ posts
Posts: 184
Joined: Sun Jul 26, 2009 7:32 pm
Reputation: 0
Gender: Male

Postby spa » Thu Nov 12, 2009 1:02 pm

t5 is great with all those timeframes but it's definetly a work in progress.. data is awful and you can't edit it manually to correct the huge price differences

vladv
rank: 50+ posts
rank: 50+ posts
Posts: 111
Joined: Sat Nov 11, 2006 3:38 pm
Reputation: 0
Location: Aiud
Real name: Vlad Vahnovanu
Gender: Male
Contact:

Re: Script to convert mql4 to mql5 (code editing required)

Postby vladv » Fri Nov 13, 2009 12:49 pm

Yeah I already know this script :wink: ,but the MQL5 code still needs a LOT of debugging and tweaking to make it work......

frang0nve wrote:Hello:




I've found the script to convert mql4 indicators, EAs and scripts to mql5 with instructions here:

http://metatrader5.blogspot.com

As a mql4 beginner I can't evaluate it, but perhaps is useful for more expert coders.

Cheers

Francisco

Please add www.kreslik.com to your ad blocker white list.
Thank you for your support.


Return to “TheRumpledOne”